0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Dün çokça yazdım buraya yorumlarda da olanları belirttim. Kaynimin evine gittim anlattım olanları kocamla konuşsun diye ama o da kardeşinin tarafını tuttu, kalktım evime gelmeye ama kilidi değiştirmiş eve giremedim annemin evine gittim annem dedi kızım yapma etme gece 11 de beni aldı evime geldik, kocam bana demedigini bırakmadı ne namus ne şeref bırakmadı, karım degilsin git başkasını bul, ağza alınmayacak laflar...bu hamile halimle ne yapacagim bilmiyorum.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kac yıllık evlilik böyle şeyler söyleyebiliyor aşağılık 
(5,233 puan) tarafından
Yani 20 30 yıllık evliler bunu yaşamıyor ya sen ne diye bununla evlendin önceden böylemiydi sonra mı oldu
tarafından
Önceden böyle olsa aklımı mi yitirmişim evleneyim, benimle evlenmek için neler yaptı ailem vermiyordu.
(5,233 puan) tarafından
Oyle olur zaten adiler evlendikten sonra degisiyorlarda hani bu şekilde değil ve 5 ayda değil yani neyin kafası bu ya al karşına konuş olmuyorsa boşa annen seni götürmesi hata
tarafından
Dedim boşanmak istiyorsan boşan, elin de kucagin da boş kalacak diyor bana, elim boş kalsın umrumda değil ama kucagimdakini vermem dedim. Lakin çocuğum doğduğunda kaçıracak biri o güçleri var ne yazık ki.
(5,233 puan) tarafından
İzini kaybet nerden bulcak seni şuna bak sen kimsinde benim doğurduğumu alacan yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocan seni resmen kapıya atıyor annende o şeref yoksununun yanına geri mi getiriyor yani bu laflar yenilip yutulacak laflar değil bunları diyen adam sana vuradabilir
tarafından
Annem de gidemedi o da burda kaldı. Kocam olacak haysiyetsiz de yarın o kızın yanına gideceğim dedi. Ev benim evim gelin gelen sensin çık git diyor
tarafından
Çalışma durumun yokmu yada ailenin maddi durumu falan nasıl ayrıl kurtul çekilecek dert değil 5 aylık evliyiz yazmışsın daha cicim ayında bunu yapan neler yapmaz pislik
tarafından
Çalışma durumum vardı çalışıyordum zaten üniversite mezunuyum, ama ailemin o kadar büyük sorunları var ki asla onlara yük olamam, ayrıca bu ikinci evliliğim o yüzden bu hükmü zaten. Tekrar ayrılmayı göze alamıyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun baştan biliyordu muhtemelen senin ikinci evliliğin olduğunu ama çekilecek adam değil eşin
tarafından
Tanıştığımız gün söyledim kendisine, ona göre kararını versin görüşüp görüşmeyecegine.
0 oy
tarafından
Kocan seni kapıya atıyor annem tekrar o eve seni götürüyor mu kaç yıllık evlisin 
tarafından
5 aylık evliyim, 17 haftalık hamileyim.
(266 puan) tarafından
Boyun egme git kadin sıginma evine boyle insanlar afedilmez ve ayni cati altinda yasanmaz sakin barisma yol yakinken don

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,655 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Gülsüm2014 (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
9 cevap 286 göst.
0 oy
26 cevap 1,649 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,025 soru