+3 oy
867 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Anneler birazda doğuum anlarınızı yazında biz hamilelerde okuyalım)))))))neler yaşadınız acılarınız çokmuydu bebeğinizi ilk gördüğünüz an nasıl bir hisdir?

33 Cevaplar

0 oy
(22,071 puan) tarafından
Dogumum hem kolau di hem zordu ama bana gore zordu cunku ilkti :D bisi blmiyodum ay cok aglamistim ya ama guzel en son anlari boyle bebegini aliyon kucagina butun agrilar sizilar gidiyo
tarafından
Ayy inşAllah banada nasip olur 24 haftalık olduk plasentam aşağıda çok korkuyorum 34e falan yetişdure bilirmiyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahahah ben çok şey çektim 1 hafta hastanede süründüm ben orda agri cekiyordum hemde hastane bunaltisi vardi yanimdaki hastada agri cekiyordu baya baya bagiriyordu rahatsiz olmuyordum ama hastanin resmen sürale akın etti nasil muhabbet şen resmen cildirdim gittim hemsireye soyledim hemsire polisi cagirdi kadinlari cikardi kadinlar gitti hemsireyle kavga etti sjjsjsj ben nst odasina gittim kadinlar biz odada yokuz sanmişlar ama gorumcem ordaydi bizim cekiştiriyorlardi hahahah hep bizi gorduklerinde derlerdi sanki biz odayi yiyoruz birde su var benle gorumcem nstden gelince kadın bizim esyalarumizin içine girmisti pecete almişti sanki kendi dolabiydi rahat rahat gorumceme demişti pecete aldim ben orda olsaydim kiyameti koparirdim hem dogum stresinide atardim bu daha çeyreği anlatmaya üşeniyorum
tarafından
Nekadar düşüncesizler yaa.
Ohh yinede sağlıkla gelmiş bebişimiz
tarafından
Hemde nasil bakti gelini dogurdu ben halen hastanedeyim geldi bana dua etti sjsjsjs
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Aslinda anlatmamak daha iyi herkesin dogumu kendine özeldir 2 3 gundur sancim vardi zaten en son bi 10 dk da bi 5 dkda sancim geliyordu dus filan aldim hep sancim geldikce squat yaptim ramazandi iftari yapti esim toparladim saat 9 oldu bi kontrole gidelim dedim annemi arayim dedi gerek yok sanmiyorum hemen geleceginide ara yinede dedim 9 da gittim 5cm doguruyosun dedi ebe şaşkın bi şekilde ben gayet sakindim sonra vermeyesiceler 7 cm den sonra suni verdiler film orda koptu bacaklarimi hareket ettiremedim yuruyup masaya çıkamadim bi türlü sonra doğumda tansiyonum filan dustu sanirim ebe alnimi ovaliyodu surekli iyiyim diyorum filan kizim doğdu ama benim gözlerim sıkı sıkı kapalıydı bakmicanmi diyince actim sonra yanagima koydu hemsire o sıcaklığını unutamıyorum 
tarafından
Yaa duygulandım(((
0 oy
(600 puan) tarafından

Ben doğum yapacağım günün sabahında hissetmiştim o gün geleceğini bebeğimin.  Sabah sekiz gibi çok fena bir sancı geldi.  Gün boyu sancı oldu zaten.  Kalktım kahvaltı hazırladım. Bir güzel evimi temizledim, sildim süpürdüm.  Akşam yemeğini de hazırladım.  Eşim işten geldi, görümcem de bizle yaşıyor.  Sofrayı kurduk falan. Biliyorum doğum olacak ama onları da telaşlandırmak istemiyorum.  Daha tabağımdan iki kaşık aldım ki suyum geldi.  Sessizce kalktım sofradan dedim siz devam edin.  Odama gidip üstümü değiştim, çantamda son kontrolleri yaptım.  Lavaboya girdim, ne olur ne olmaz diye ablama haber verdim.  Bizimkiler de yemeğini yedi o arada.  Dedim hadi sofrayı kaldırın doğuma giriyoruz:).  Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı.  Ve panik atak var bende. Sırf korkmamak için yol boyu eğlenceli şarkılar açtım kendimi motive ettim falan.  Gittim, sancılarım sık ama kısaydı bu yüzden suni sancı verdiler iki saat sonra normal bir şekilde dünyaya geldi oğlum.  Ama o sancılar var ya o sancılar.  Ömrümde böyle acı hissetmemiştim.  Tabi oğlumu görünce ne acı kaldı ne sancı.  Sanki hepsi bir uydurma gibi geçti gitti.   Bebeğin eşi bir türlü düşmüyordu.  Doktor geldi biraz beklediler hala düşmüyordu.  İşte o an beni panik atak tuttu.  Titremeye başladım zaten doğumhane buz gibiydi.  Anestezi verip değişik bir aletle çekip aldılar.  Sonra oğlumla birlikte odamıza gittik.  Ertesi gün de taburcu olduk zaten. 

tarafından
Çok güzelmiş canım Allah bağışlasın
(600 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin evladını inşallah
0 oy
(297 puan) tarafından
İlki çok güzeldi rahattı yani sezeryan oldum ben bi sıkıntı da yasamadim ama öyle ilk gördüğüm an bisey hissedemedim ya benim duygum sonradan geldi galiba  ikinci erken dogdu ne olduğunu anlayamadan doğuma girdim zaten suyu az gelisim geriliği vardı zor bi gebelikti kuveze alacağız dediler genel anestezi aldim ben odaya geldiğimde bebişim de ordaydı o zaman çok mutlu olmuştum saglikliydi yani biraz minnostu ama 2.400 gr dı :))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla ağrı sürecim hastanede kısa sürdü de ilk doğumdan kalan yanımdaki konuşkan kizcgiz sezeryan olmaya gelmiş bana takmışlar suniyi oda bir konuşuyor bir konuşuyor hayatını anlatiyo ağrı gelince kusura bakma deyip kıçımı dönüyordum geçince yüzümü doğumdan çok o sıkmıştı o an ikincide sakindi :)
tarafından
Vah vah canın ağrıdığı esnada konuşkan birinin yanında olması kötü bilmiyosun dinleyesin yoksa kendi ağrınamı yanasın
(4,589 puan) tarafından
Sorma vallahi öyleymiş gercekten
0 oy
(8,639 puan) tarafından
3 ay önce yaptım dogum ben ağrıyı cekmedım evde keske evde cekseydım hemen hastaneye gıtım sunı sancıyla doğum yaptım cok ağrılı oldu bebeğım gıtı geldı nefesız kaldı doğum esnasında ama sorun cıkmadı ona rağman sezaryana almadılar doktorum desen bakmadı benım hastam diyil dedı ben  cok bağırdım doktorlar geldı bağırma nıye bağırıyon dıye onların azarları var 
tarafından
Evet duyarsz kötü doktorlarda var Allah insaf versin
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Benim oğlumda kayinvalidemlerle aram çok kötüydü yani iki tarafta bir birini bir kaşık suda bogacakti biz d.bakirliyiz ikimizinde ailesi d.bakirda ama eşimin ailesi köyde yasiyo bizim de Antalya da görev yapıyo eşim memlekete geldik eşim o gün Antalyaya dönecekti daha doğuma vardı yani 37+6 ydim gideyim iki hafta sonra tekrar geleyim dedi onun otobüsü 12 de kalkacaktı benim saat 8 de suyum geldi gidemedi tabi ben korkudan elim ayagim titriyo hemen annemi aradım annemin çoktan gelmis olması gerekiyordu hastaneye ara ara ulaşamıyorum en son otobüsteyim 20 dakika da gelirim demişti annem gelmeden girmem içeri dedim neyse annem de geldi sabah 8 den akşam 8 e sancı çektim ama çeşme gibi su gidiyo doktor da suyun çok geliyo biterse doğumun zor olur dedi akşam nöbet değişimi sırasında nöbeti devralan hemşire bu kızın cok suyu gitmemis mi dedi güya kendi aralarin da konuşuyolar ama ben duydum iyice korktum suni sancı verdiler sabah zaten kendi sancım hiç yoktu suni sancida beni mahfetti en son eşimi aradım dedim yalvarıyorum sezeryana alın beni doktorum olmaz dayan dedi yalvarıyorum hadi dedim iki saatte hiç açılman olmazsa alırım tamam dedi 3 santim de kaldım hiç ilerlemedi sezeryana girdim :) kızımda da direk sezeryandi zaten bir gün önce annem geldi evi temizledik bir tencere dolma yaptık eşyalarımı topladım gittik çok güzeldi valla rahat rahat :)
tarafından
Zor olmuş ilkin canım yinede sağlıkla almışsın kucağına çok şükür
0 oy
tarafından

Ben cok hatirlamiyorum doğumu mu sildim beynimden :D

tarafından
Çok uzun zaman geçmiş qaliba))))
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Doğuma yakın gezemedim bacaklarımın ağrısından hastanede zor dolaşıyordum sonki hafta hastaneye gidecektik annemde hamur işi yapacajti bende ne olur ne olmaz anneme yapma dur dedim hele bakalım bugün ne olacak hastaneye gttik doktor dedi bugün. Doğuma gireceksin bende bian korktum ilk bebeğim doktor dedi istiyorsanız suni sancı vereyim istiyorsan sezeryan bebeğin suyu bitmişti bizde sezeryan a karar verdik sonra takmaları zordu kasildim utandım bide erkrk di takan doğum yaptım bebeğimi aldılar aglatalim bebeği dedilerr bebeğim ağlarken dedim acaba bu benimmi bi kscgun kabulleneme bebeği geceleri uykudan uyanmam bende ağlardım  bu niye uyaniyo gibisinden annemlerde kaldım bikerede bebeğim annemlerin odada ben başka odada yattım bebeğim gece aglayinca getirdi emzirmem için ☺️bende uykulu uykulu dedim bunu niye getirdin annemde dedi ben mi emzirim☺️☺️☺️ en acısı da hemoroid oldum
tarafından
Yaaa hemorid çok kötü
(2,856 puan) tarafından
Cookk
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Sezeryan oldu ilki çok kolaydı ani oldu biraz. O yüzden çok korktum ağlayarak yalnız girdim. Çıktığımda herkes gelmişti. Çok rahat oldu hemen ayaklandım. Belden uyuşturuldum. 2. Sezeryanı bekliyorum
tarafından
Sağlıkla al kucağına
0 oy
tarafından
20yaşıma 10gun vardı sabah erkenden gittim aslında iki güne bir kontorle gidiyordum ama doktorun suni sancı verelim istersen diyeceğini bildiğim için her şeyimi alıp gittim. Kontrol etti günün geçiyor istersen bugün doğur artık ne dersin dedi bende hemen kabul ettim çünkü beklemekten sıkılmıştım yatış verdi doktor acile gidip çatı muayenesi oldum sancı falan olmadığı için nöbetçi doktora soralım ona göre yatış vericez dediler bu kez de dua ediyorum inşallah eve gönderir diye iş ciddiye binince korku bastı. Neyse iki cm açıklık varmış damar yolunu açıp doğum katına gittim önce bir serum taktılar bir saat falan öyle yattım sonra suni sancı taktılar ağrıların başlayacak dediler az az girmeye başladı belimden açılmam beş saatte falan tam oldu sonra sancın gelince ıkın dediler bırakıp gittiler sancı geldiğinde sesini dışarı kaçırmadan son gücünle ve büyük abdest yapıyor gibi ıkın öyle olması gerekiyormuş bende öyle yaptım sonra ıkın ıkın gelmiyor daha normal odadaydm bu arada yok ya ben kesin doguramam sezaryene alınırım gelmiyo gelmiyo falan diye saçmalıyodum ebeler saçını görüyoruz valla bak az kaldı dedi hadi jinekoloji odasına deyip doğuma götürdüler çatala yattım iki üç ıkındım sonunda çok nefessiz kaldım ama bırakma dedi ebe geldi dedi bende birakmadm ve çok az bir ağlama sesi duydum içimden böyle kocaman bişey boşaldı sanki şimdi bile hissedebiliyorum o kıpırtıyı hemen silip sarıp bana verdiler ama sancı çekerken o kadar ağlamadım eminim yırtılma oldu dikiş attılar ama hiç acımıyor sadece ipin geçtiğini hissediyorsun acısız bir şekilde yani benim için dünyanın en güzel günüydü o anı yaşamak lazım zorda kalmadıkça sezaryen olmamak lazım hissetmek her anı yaşamak harika bişey keşke diyorum doktor iki gün önce suni sancı verelim yarın dediğinde kabul etseydim de bir gün beklemeseydim diyorum öldüm dirildimler falan duydum herkes çok korkuttu bende 20yas büyük kadınlar komşular bile ama hiç anlattıkları gibi değildi çok zayıfım acıya asla dayanamam normalde ama oldu uzun oldu kusura bakma canım ama yaşadığım bütün duyguyu anlatmak istedim hiç korkma valla ben dedim bu muymuş suni suni dedikleri o kadar yani rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
tarafından
Hiçde uzun diyil çok güzel anılar bunlar seve seve okudum.amin inşAllah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
30 Kasım 2021 Aile kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 436 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
+7 oy
29 cevap 645 göst.
8 Mayıs 2022 Aile kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,667 cevap

37,277 kullanıcı