+1 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim iki buçuk aylık hala çıtçıtlı badi içine bir kat kıyafet bir üstüne bir kat kıyafet şeklinde giydiriyorum bulunduğumuz yer yayla havalar hep serin ama yani sıcak dışarısı da kaynanam diyor ki Yok diyor hep diyor böyle bu şekilde giydir yazın da diyor ince penye giydiriyor hiçbir zaman kısa kollu giydirme buralarda diyor ya ben de ne bileyim yani kısa kolluyla geziyorum anneden bir kartı kalın giyinir diye biliyorum bebek benim bebek 2 kat kalın giyiniyor ilk defa böyle bir yerde yaşadığım için de ne yapacağımı bilmiyorum Ne yapsam ki siz ne yaptınız bebişlerimize yazlık giydirmeye başladınız mı

13 Cevaplar

0 oy
(2,593 puan) tarafından
kız benim ki 22 ayını geçti hala uzun zıbın uzun kol üst patikli eşofman üzerine başka bir eşofman giydiriyorum 
tarafından
Siz nerede yaşıyonuz  canım baya kalın giydiriyorsun bence
(2,593 puan) tarafından
Samsun'da canım evimiz yukarı da önü de açık deniz esiyor soğuk oluyor
tarafından
Acele etme bence iyice ısınana kadar böyle giydir hasta olmasından iyidir canım
(2,593 puan) tarafından
aynen canım yazın zaten sadece atletle dolaşıyor
tarafından
Bende kolsuz zıbın üstüne de uzun kollu tişört giydiriyorum altına da eşofman altı yada penye tayt giydiriyorum buranın havasına güven olmuyor
(2,593 puan) tarafından
çocuklar bebekler bizden bir miktar daha üşür genelde canım iyi yapıyorsun
-Reklam-
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Benimde 2 buçuk aylık bebeğim havalar az daha ısınsın giyer burda
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Baslamadım hala uzun kollu cunku o bebek daha havalara aldanmamak lazımm. Buralarda serin daha gunes var ama aldatır o.az bir ay sonra cıvıl cıvıl gezer
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Yayla havasi serinse uzun kollu giydir 
0 oy
tarafından

Benim paşam da 19 aylık bende giydirmiyorum daha burda güneş var ama yine de serin hava bana göre o yüzden giydirmiyorum biraz daha bekleyelim canım mayısa bişey kalmadı zaten ısınır havalar ;)

0 oy
tarafından
Ben gündüzler i yazlık akşam a doğru bi. İnce ceket giydirmeye başladım ısındı havalar 
0 oy
tarafından
Yaz kış oğluma hep tek kat giydirdim,şimdi de evin içinde atletle dolaşıyor,şort bile giydiriyorum:) dışarıda tişört +şort yanıyor buralar 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ben gemlikte oturuyorum hâlâ tam sıcak olmadi ben ne giyiyorsam kizima bir tane fazla giydiriyorum veya ince bir ceket tarzında bisey sen daha iyi bilirsin kaynanan niye karisiyoki
(3,030 puan) tarafından
İnsan ona inat ince giydirmek istiyo canım sırf karışyo diye valla
tarafından
Yok fikir vermesine hiçbir müdahale mi yok kendisi burada yaşadığı için daha iyi bilir havaları ama hep yazdık değil kışlık yedireceksin ince penye giydireceksin falan deyince ben acemiyim diye mi bilmiyorum kimse mi giydirmiyor diye merak ettim
0 oy
tarafından
8 buçuk aylık oğlum daha giydirmedim hastalar tam ısınınca giydiririm 

Havalar tam ısınınca giydir sende dinleme onlar
0 oy
(8,512 puan) tarafından
3 bucuk aylık hala gıydırmedım kısa kolu hasta olur dıye kokuyom
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Cok kucuk canim daha en sıcaklarda bi bakarsin duruma gore agustosta filan 
0 oy
tarafından
Uzun kollu giydir ama ince penye giydir o kadar kat kat giydirme 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Evdeyiz genelde 9 aylık izmirdeyiz alt üst tek kat uzun giydiriyorum evler serin oluyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 224 göst.
9 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
8 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
12 Haziran 2023 Aile kategorisinde BebegimiBeklerken07 (163 puan) tarafından soruldu

406,024 soru

12,171,295 cevap

36,637 kullanıcı

...