0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (1,307 puan) tarafından
Kızlar oğlum 100 günlük oldu yani 3 buçuk aylık Kayseri de hsva Bi iyi Bi kötü evimize bu sene yalıtım yapıldı evin içi soğuk ama dışarı çıkacak oğluma ne zaman kısa kollu giydirebilirim hsva kaç derece olunca mesela

Bir de bebekler kucakta kaç aylıkken oturabilir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gün-de 5 dk geçemeyecek şekilde kucakta oturabilirsin canım kısa kol içinde erken sanki 
(1,307 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bende iki konu hakkında öyle düşünüyordum /)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizimki nerdeyse çıplak gezecek öyle bir sıcak varki . 

Kısa kol altına uzun giydirevilirsin bence 
(1,307 puan) tarafından
Dışarı 27 derece ama evler serin csnım
0 oy
(10,643 puan) tarafından
97 günlük bebeğim bende uzun giydiriyom yazliklara geçmedim büyük oğlum 2 yaşında ona giydiriyorum şort tişört falan ama bebek için daha erken. Oturtmak için henüz erken 5. Ayın içinde başlat yavaştan kucağında 5 dk 10 dk falan
(1,307 puan) tarafından
Değil mi daha altını değiştirirken buz gibi oluyo bacakları görümcem 4 aylık kızına giydiriyo da ben bebeğim uykudan kalkınca yelek giydiriyorum bana çıkart onu sıcak bunslacak yazlık giydir diyo
0 oy
tarafından
Giydir kizzzzzzz
(1,307 puan) tarafından
Altını değiştirmeye çıkarınca buz gibi oluyo csnım acaba rv soğuk olduğu için mi
tarafından
Olabilir kız giydir ozamn cnm
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Hava çok sıcak olduğu günü giydirin kendinizi baz alın biraz giyimde. 3.5 aylıkken kucakta 4 aylıkken de yavaş yavaş destekli oturmaya başlamıştık 5.5 aylıkken kendi oturuyordu artık kızım.
(1,307 puan) tarafından
Bende arada kucağımda oturtuyorum bişey olur mu diye korktum rahatsız olsa ağlar değil mi dizime oturtuyorum kahkaha atıyor :)
(2,533 puan) tarafından
Büyüklere göre 6 aydan önce oturtmayın kemikleri batar diyorlar ama tıpta böyle bir şey diyor Dr lar hiçbir şey olmaz istiyorsa oturtun. Kendi oturmayı daha önce öğrenir.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
8 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Syma30 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.