2 oğulları arasında ayrımcılık yaptığını demiştim önceden. Beni alt katına aldılar diğerini başka doğru düzgün eve( halbuki ben evlenirken o da yukarıda oturacak diye yalan söylediler bana).. evimde küf,böcek,çiyan var hep ve birçok kez bunu söylememize rağmen umursamadılar laf dediler. Benim çocuğumun fotoğrafını paylaşmaz diğerinin çocuğunun paylasir. Bize gelince hep bi ayrım.. ve ben her 2 güne bir evine gider annecim annecim derdim diğeri ayda 1 gelirken.. her işine yardim ederdim öbürü hazıra konarken... Baktık ki hala bize laf söz var Ve bizde tavrımız aldık sıkı sıkı değiliz hatta doğru düzgün konuşmuyorum bile gördüğüm yerde. Eşimde bu konuda arkamda.. ve bana nispet olsun diyerekten 3 gündur diğer oğlunu çağırıp duruyor torununu bağıra bağıra seviyor övüne övüne. Sadetimize nazar ugramasin bilmem neler paylaşıyor( ki geliniyle ağza alınmayacak kadar küfürler ediyorlardı daha düne kadar) siz olsanız umursamaz misiniz. Bugün eşim diyor boşver umursama kendi kendine sinir olsun öyle yapa yapa Rabbim ayrımcılık yapanların yanında olmaz,Allah övünen kişileri sevmez Rabbim herkesin içini bilir diyor . Çok haklı eşim bu konuda ama bazen çok sinirleniyorum ... Daha inanın çok şey var ama yazamiyorum. Eşim de benimle çıkarsa çıkıyor artık onlara başka zaman çıkmıyor ve bunu farkettiler ondan da iyice nispet iş yapmaya başladı beni sinir edebilmek için