2 yasindaki kizimi krese yazdirdim bugun ilk gunuydu hic konusamiyo konusulani anliyo ama konusma yok attindede baba ade felan diyor sadece birsey olsa anlatamaz yani bayramdan sonra ise baslama durumum var o yuzden yazdirdim alissin simdiden diye birde doktor onerdi konusmasi icin neyse bugun giderken ve gelirken dustu dizlerinin ustune aksam geldiginde altini degistirirken baktim bacaginin alt on kemiginde iki tane minik morarma var o dusmelerdenmi oldu yoksa bi cocuk felan tekmemi atti dustugunden olsa dizlerinde olur diye düşünüyorum moralim cok bozuldu yarn hocasina deyimmi bu morluk nasil oldu dustu felanmi diye soruyum rn iyisi yoksa icim icimi yiycek gayet alismis krese aglamamis kresten zor cikarttim hatta park ve arkadas oldugu icin gelmek istemedi evde hep yanlizdi cogu zaman biri vursa gelmek ister benle eve diye düşünüyorum ama anlamazki yavrum of ne yapsam kreste cocuklar birbirine vuruyormu ogretmeni cok iyiydi ve uyumluydu diyo fotograf video atmis oynuyodu gayet sizce soruyummu yarn ogretmene dustugu icin olduysada bosuna sormaknistemiyorum