Ayin 9unda ise basliycam evime yakin ve uygun fiyatli bir kres buldum 1 haftadir gidiyor ilk iki gun aglamamisti 3. Gun babasiyla gittik babasini birakmak istemedi ck agladi aldik geri donduk krestekiler bir garip cocugu birakip hemen gitmemi istiyorlar ben aglamadigindan emin olmak istiyorum ne yiyo ne iciyo hicbir bilgi vermiyolar yemek yedimi diyorum yedi diyolar ama cocuk en son geldiginde 1 bardak suyu nefessiz icti ve birsuru yemek yedi birsonraki gittigimizde diycem siz hic yemek su vermiyomusunuz cocuk ac geliyo diye şimdilik yarim gun gidiyor ama ben ise baslayinca tam gun gidicek sabah 9 aksam 5 icim sizliyo cocugu ac birakiyolarsa ya zaten aglanayada basladi ben bu isi cok istemistim meslegimi unutmamak icin kziim ilk dogdugunda acaba is bulup calisabilirmiyim diyordum calismak bana cok uzakti esim bosver calisma diyodu oda baktiki gecinemiyoruz karari bana birakti ortada hic is yokken istedigim bir yerden is cikti karsima guzellik merkezinde hemsirelik bir baska is daha vardi onunla ugrasirken bir arkadasim ayarladi bu isi hic tecrübem olmamasina ragmen kreste cok uygun fiyati diger kreslere gore ve evime yakin annem kolayca birakip aliyo o birakip alcak ne yapsam bilmiyorum ama cok uzgunum kizimi biraktigim icin hic ayri kalmadik daha once