Liseden beri arkadas oldugum 4 kisiyle grubumuz var. Iclerinden bir tanesi cok yakın arkadasım. 1 hafta oncesinden gruba yazmistı haftaya şuraya gidelim mi diye. Biz de uygun gün belirlemistik. Dün onla whatsaptan konusurken kapanmakla ilgili bir konu gecti.kendisi 3-4 ay once kapandı.aklına takılan soruları soruyordu bana hep.ben de gayet özgurlükcü bir insanım isteyen kapanır istemeyen kapanmaz herkesin kendi seçimi sonuçta.ben kapalıyım. O kapanınca kendini kısıtlanmıs hissetmis filan.benden normalde kendisi tavsiye istiyor hep bu konuda.bu sekilde oldugunu soyleyince yine olumlu sekilde yaklastım ama bu sefer ne alakaysa ters tepti "bunalmıs,sıkılmış ben de onun üstüne gitmisim bunaltmısım iyice filan". Dedim ki "bu konuyu gelip sen açıyorsun simdi ne alaka beni sucluyorsun" diye. O konuyu uzatmadan kapattım "sen bilirsin" dedim.
kendi icinde sorunları varmıs falan filan ama kimsenin atar giderini cekmek zorunda degilim ki.
Bu konusmanın uzerinden 1 saat gecti bizim whatsap grubuna yazmis "arkadaslar ben Cuma günü gelmeyecegim simdiden haber vermek istedim.size iyi eglenceler" diye.sebebi olarak da "Kendimi iyi hissetmiyorum.bu aralar her şey bana fazla geliyor.biraz yalnız kalmam gerekiyor" dedi. Oncesindeki konusmamız sebebiyle de durumu üzerime alındım tabi. Mesajdan yazdım. Uzaklaşmak ona iyi gelecekmis kimse onu anlamıyormus filan. Tabi ben de sıkıldım bu ne böyle sevgili tripleri mi yani.Gelse zaten ona degisiklik olacak iyi gelecekti.kendi yaptıgı planı böyle "uzaklasmak istiyorum" deyip bozması beni rahatsız etti.canı isteyince gelip tekrar plan yapar herkesi toplar sanıyor ama artık arkadaslıgımızı bitirmeye karar verdim ben.böyle bir insan zamanı gelince yine kafasına göre "kimseyi istemiyorum" deyip triplere girecek. Ne gerek var ki. Sizce böyle bir durumda aslında anlayıs mı göstermem gerekir