0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
 Liseden beri arkadas oldugum 4 kisiyle grubumuz var. Iclerinden bir tanesi cok yakın arkadasım. 1 hafta oncesinden gruba yazmistı haftaya şuraya gidelim mi diye. Biz de uygun gün belirlemistik. Dün onla whatsaptan konusurken kapanmakla ilgili bir konu gecti.kendisi 3-4 ay once kapandı.aklına takılan soruları soruyordu bana hep.ben de gayet özgurlükcü bir insanım isteyen kapanır istemeyen kapanmaz herkesin kendi seçimi sonuçta.ben kapalıyım. O kapanınca kendini kısıtlanmıs hissetmis filan.benden normalde kendisi tavsiye istiyor hep bu konuda.bu sekilde oldugunu soyleyince yine olumlu sekilde yaklastım ama bu sefer ne alakaysa ters tepti "bunalmıs,sıkılmış ben de onun üstüne gitmisim bunaltmısım iyice filan". Dedim ki "bu konuyu gelip sen açıyorsun simdi ne alaka beni sucluyorsun" diye.   O konuyu uzatmadan kapattım "sen bilirsin" dedim. 

kendi icinde sorunları varmıs falan filan ama kimsenin atar giderini cekmek zorunda degilim ki. 

Bu konusmanın uzerinden 1 saat gecti bizim whatsap grubuna yazmis "arkadaslar ben Cuma günü gelmeyecegim simdiden haber vermek istedim.size iyi eglenceler" diye.sebebi olarak da "Kendimi iyi hissetmiyorum.bu aralar her şey bana fazla geliyor.biraz yalnız kalmam gerekiyor" dedi. Oncesindeki konusmamız sebebiyle de durumu üzerime alındım tabi. Mesajdan yazdım. Uzaklaşmak ona iyi gelecekmis kimse onu anlamıyormus filan. Tabi ben de sıkıldım bu ne böyle sevgili tripleri mi yani.Gelse zaten ona degisiklik olacak iyi gelecekti.kendi yaptıgı planı böyle "uzaklasmak istiyorum" deyip bozması beni rahatsız etti.canı isteyince gelip tekrar plan yapar herkesi toplar sanıyor ama artık arkadaslıgımızı bitirmeye karar verdim ben.böyle bir insan zamanı gelince yine kafasına göre "kimseyi istemiyorum" deyip triplere girecek. Ne gerek var ki. Sizce böyle bir durumda aslında anlayıs mı göstermem gerekir

6 Cevaplar

+1 oy
(25,198 puan) tarafından
Çok yakın arkadaşın olduguna eminmisin bunun. İnsanın çok yakın arkadaşım dediği gibi böyle bişeyin lafını tribini yapmaz. Benim çok yakın arkadaşlarım böyle yani. Asla birbirimize alınmayız
(63 puan) tarafından
Böyle bir sey dedigin yalniz kalmak istiyorum deyip gelmemesi mi.  O da şöyle. Benim soylediklerimden sonra "her seyden bunaldım" dedi. Sonra da gruba yazdi gelmiycem diye. Demek ki benden de bunalmıs sırf kapanmaktan sıkıldıgı icin. Ama arkadaslık bu mu? Kendisini ben mi kapattım sanki yani
(25,198 puan) tarafından
Hayır canım kapanmakla ilgili olan muhabbette alınmasından bahsettim böyle bişey derken. Çok yakının olsa sana alınmaması lazım saygı duyması lazım
(63 puan) tarafından
Evet bence de. Bir de alınması gerekecek bir şey demedim. Kendisi sıkılmış bir şeylerden çatacak insan arıyormuş demek ki. Bence de samimi arkadaş değilmişiz.kendisine de dedim dediğim bir seyi saçma buldun diye uzaklaşmak istiyorsan saçma diye. Sonuçta bir insanla bazen farklı da düsünebiliriz. Kendisi aslında iyi birisi ama kimsenin bu saçma tripleriyle uğrasmak zorunda değilim ki. En iyisi boşvermek
-Reklam-
+1 oy
(1,685 puan) tarafından
Yani olay biraz değişik geldi bana. Eğer sen sadece isteyen kapanır istemeyen kapanmaz dediysen bunda üstüne gitmelik bir durum yok ki... Başka şeyler söylemiş olabilir misin ben anlayamadım. Bence üstüne alınma o kendini iyi hissetmemis kapanmayı kaldiramamis kendimi iyi hissetmiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş bana normal geldi ya güzelce açıklama yapmış herkesin zor zamanlari olabilir çok normal
0 oy
(3,845 puan) tarafından
Aynısını gündüz açmıştın sanki 

Boşver gitsin 
0 oy
(6,395 puan) tarafından
Valla ben olsam diper iki arkadasmla buluşur gruba foto atardm alın kızlar resim istednz diye 
(63 puan) tarafından
Diger ikisiyle cok samimi olmadigim icin baska bir zamana erteleyelim dedik. Ama bu arkadasım kendisi isteyince bu sefer de ben kabul etmeyecegim. Planlar "yalnız kalmak istiyorum" diye bozulmaz bence. Bozuyorsa da zamani gelince yine aynısını yapar bu tarz birisi.  Bir de o kadar sogudum ki o gorsun diye resim atasım bile yok. Ne hali varsa görsün modundayım artık. Yazdığında filan da umursamayacagim artık ama insanın yakın zannettigi kisi boyle yapınca da üzülüyor insan biraz
0 oy
tarafından
Belki gerçekten zor bi dönemden geçiyordur çok da üstüne gitme boşver sen diğer kızlarla git yemeğe gezin tozun
(63 puan) tarafından
Diger ikisiyle cok samimi olmadigim icin baska bir zamana erteleyelim dedik. Ama bu arkadasım kendisi isteyince bu sefer de ben kabul etmeyecegim. Planlar "yalnız kalmak istiyorum" diye bozulmaz bence. Bozuyorsa da zamani gelince yine aynısını yapar bu tarz birisi
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Aman boşver bırak yalnız kalsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 249 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 378 göst.
0 oy