0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumu aktivite için verdiğim yerde hoca grup kurmuştu sohbet bilgi amaçlı bende bişeyler sordum benden önce Bi kadında sormuş neyseee deminden Bi ap.lllll bilmiş size özelden sorsalar önemli msjları kaçırıyorum fln demiş hocanın üslubu hepten kırıcı haklısınız bende rahatsız oldum sohbeti kapatıyorum anlamadı hanfendi yazmış benim için mi dedi öbür kadın içinmi bilmiyorum ayy cok sinirlendim yollamıcam oğlumu uğrasamam kimsenin lafıyla sözüyle rahatsız olmuş haspam çıkasım var gruptan flnda oğlum durmuyor şitt geç annenin yanına diyor bağırıyor istemem böyle yaparsan diyo fln cok kızdım yaa sırf vakit gecirsin dedim ama temizlikçiden güvenliğe kadar hepsi Bi değişik 

9 Cevaplar

+1 oy
(8,028 puan) tarafından

Parayla değil mi, boşver gönderme. 

tarafından
Ücretsiz Di etrafta Bi halt olmadığı için mecbur görüyorlar insanları bunun gibi hoca yı pofpoflamışlar
-Reklam-
0 oy
(11,217 puan) tarafından
o ne bicim yer oyle babasinin hayrina mi bakio
tarafından
Ücretsiz ondan etraftada başka bişey yok el mahkum lafı sözü yutarız dedi galiba bende rahatsız oldum anlamadı hanfendi demiş bana yazmış bence sence
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Çocuğa bağırıyor ve tehdit ediyor. Uzak dur gönderme çık gruptan da ne münasebet. 
tarafından
Ağlıyor topları istiyor diye aaa böyle olursa istemem diyor üsluba bak ya bende rahatsız oldum sohbeti kapatıyorum demiş
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Başka yer mi yok sankii
tarafından
Yok kuzum etrafta başka toki burası ama gitmicem parka gitsin daha iyi lafmı yemeye gidiyorum ben oraya
0 oy
tarafından
Once bi ağızlarına et oyle  yollama kendilerine ceki düzen versinler bu ne beeee
tarafından
Çocum plates topları için gitmek istiyordu zamanla hareketlerede katılır belki diyordum ama parka gitse oyun alanlarına gitse yeter mi
tarafından
Ney var canim cocukta tam olarak
tarafından
Nasıl yani
tarafından
Yani bi rahatsizlik varmi park niye yetmesin bir çocuga  yeter bi aktifite olsun diye yollasim demek istedin herelde yaaa ben sey anladim özel bi cocuk gitmesi gerekli gibii sen seviyodu dedin anladim aman yeter herelde canim
tarafından
Yok canım elhamdülillah sosyalleşsin diye istedim cimnastik ti alışsın okula gitceği zaman zorlanmasın kaynaşsın diye istedim
0 oy
tarafından
Ben de whatsapp grubu açmıştım ama sadece ben ödev atıyordum. Velilere kapatmıştım. Eğer sohbet, soru olmayacaksa gruptaki herkesin yazmasına izin vermeyecekti. Ödevleri gayet net yazıp gönderiyordum anlaşılmayan yer varsa özelden mesaj atabiliyorlardı. Bir eğitimcinin veliye tartışmaya girmesi, bu tarz konuşması çok yanlış... 
tarafından
Acıktı sohbete ve ben gruba yeni alınmıştım benim yazma amacımda durmadan liste gün ve saatler değişti anlamadım için bugün gittik yokmuş misal cok keyfim kaçtı ya sırf çocuğum için istemiştim etraftada biyer yok parka gitsin daha iyi diyorum ağlıyor böyle olursa istemem diyo cocuğu gerici laf çocum bile bugün dio hareketleri yapcam adam kızıyor dio
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ama o gruplar cidden yani cocugum bugun ne kadar su icti diye soran bile var. Bizimki ilkokul 1.sinif. okul kurali geregi ogretmenler telefon no paylasmiyor zaten, mail ile odev geliyor cok sukir :) Ama servis icin ay allahim sabah 7.de bir basliyordu. Inelimmi, bekliyelimmi, ne zaman gelirsiniz, trafik varmi serviste 20 ogrenci oldugunu dusun 20sinin anasi danasi birsey soruyor. Okula sikayet edip servis grup mesajlarini kapatilmasini soyledik. Servis annemiz sohbeti kapatiyorum dedi. Cok yerinde ve gec kalinmis bir karar diye yazdim gonderdim. Tavrini bilemem simdi size nasil davrandi ama yerli yersiz yazildimi da cidden sikinti oluyor. 
tarafından
Ben saatleri sordum gereksiz kimseye yazmam
0 oy
(925 puan) tarafından
Çocuklarınızı nasıl guvenipyde gönderiyorsunuz böyle yerlere anlamıyorum size bu muameleyi yapan çocuklarıniza neler yapmaz biraz dikkat edin gindermemekte en doğrusunu yaparsınız 
tarafından
Küçük olduğu için bizim gözetimimizde canım tek bırakılmıyor ama hocanın üslubu argo cok kaba oğluma adın ne senin dedi söylemiyor ben söyledim senin adın omu sen niye söylüyorsun dedi bana ilk gün
(925 puan) tarafından
İletişimini kes bence orasiyla daha kendilerini eğitmemis insanlar çocuklarımızı hiç egitemez vakit de gecirmesinler öyle yerlerde
tarafından
Bişey yapıolar ama hepsi birbirinden habersiz başka kadınları görsen sanarsın cocuğu kolejde eğitim alıyor selam sabahsız yarın Bi gidip bozayım hocayı sonrada gruptan çıkayım diyorum ne desem ona gidip önce banamı demiş onu sormam lazım benim yazdıkşarımmı rahatsız etmiş
(925 puan) tarafından
Belkide sen üstüne almışsındır ama bence sana yada başkasına fark etmez tavrı çok yanlış çocuklarımızın olduğu ortamın güvenliğini biz sağlarız bu şekilde davranışlar sergileyen insanlardan uzak tutmak da bizim görevimiz
tarafından
Msj yazan bendim daha çok canım Bi bayan daha vardı havuz yarım saat az değilmi fln dedi bende yüzme bilmeyen anneler napıcak VS dedim bunlar battı rahatsız olucajsan niye grup kurdun liste yapar kapıyada asarsın ciddi Bi eğitim kurarsın boş insan
(925 puan) tarafından
Bence sana demiş
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Onemli mesaj neymiş cok mrk ettim. Herkesin evladı kendine kıymetli de bazı annelerin cocugunu abartmalarını anlamıyorum fizik profesoru mu olacak cocugu da onemli mesajları kacırıyormus kadın hey Allah ım :) Ucretsiz miş ya hoca lutfediyor canım. Paralı olsa gor sen kibarlıgı :) 
tarafından
Kaçıracak bir durumda yok yazılan üç beş mesaj var üstelik, amaç polim yapmak yazdığı saat gece 11 bucuk ortalık karıştırmak başka bişey değil cok rahatsuzsan gruptan çık hocanın nosu belli özelden sor cok gerekli durumda

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 793 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde yildizmavim (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
23 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifmelek35 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 667 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
8 Eylül 2021 Aile kategorisinde El1997 (2,004 puan) tarafından soruldu

403,891 soru

12,099,808 cevap

36,409 kullanıcı

...