0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (551 puan) tarafından
Zayıflamaya başladığımdan beri sürekli burun akıntısı geceleri tıkanıklığı sürekli hapşırma burun içinde yanma oluyor anlamadım bağışıklıkmi çöktü nedir düzelmiyor Bi on gündür falan da gözümün biri bana kızarık Kaşınıyor. Antibiyotikli damla kullanıyorum geçmiyor artık bıktım bu durumdan ya ne yapicam 

3 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Ben her sene bu aylarda ayniyim malesef kroniklesiyo ilaclar tamamen bitirmiyo sadece rahatlatiyo sonra yine ayniyim bas agrisi burun tikanikligi göz sulanmasi arada öksürük ben artk biliyorum ne zaman basliycagini alistim o derece
(551 puan) tarafından
Benim hiç olmazdı ya ilk defa bu sene oldu acaba dedim bağışıklık mi çöktü eşimde diyor birsey yemiyorsun tabi çöker diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allerjiii. Ben de mahvolmuş durumdayım. İlaç da kullanamıyorum. Çekicez artık napalım
tarafından
Üf aynı ben ya
(551 puan) tarafından
Hangi doktara gitmem gerek
0 oy
(52,366 puan) tarafından
alerji belirtisi hepsi
(551 puan) tarafından
Hangi doktara gitmeliyim yada aile hekimi olur mu
(52,366 puan) tarafından
alerji hapi verir doktor detayli test yaptirmak istersen araştırma hastaneleri yapiyo yada bazi devlet hastanelerinde oluyo para sorun değil dersen ozellerde yapıyor
(551 puan) tarafından
Tamam canım saolasin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YasirR (2 puan) tarafından soruldu

414,100 soru

12,462,938 cevap

46,796 kullanıcı

Kategoriler

...