iki buçuk ay önce doğum yaptım eşimin halalari kaynayaya hayırlı olsun demişlerdi bana dememislerdi en büyük halanin kızı Instagram'da ekliydi. O bişe yazmamıştı bile. Geçenlerde kaynanadan fotoğraf istemiş kaynanam gelinim izin vermiyor kimseye atma dedi demiş ki öyle dedim zaten n'olacak snaki o da bizim canımız cigerimiz demiş halası. Şimdi bayram geliyor ben bunları babanneye ziyarette görecem her bayram görüyoruz nasıl konusmaliyim daha bir yıllık gelinim saygısızlık etmek istemiyorum ama şöyle demeyi planlıyorum hayırlı olsun demeyen fotoğrafı napacak doğum yapan benim hepiniz kaynanaya hayırlı olsun diyorsunuz durumlarimi da görürler ama bişe demezler. Bayramda aramamistim hiçbirini o yüzden bahane yapacaklar kesin ama benim ömrümün yarısı hastanede geçti zor bir hamilelik geçirdim teyzemi bile aramadim yeri geldi. Zaten eşimle de kavga ediyorduk hep aklıma gelmedi açıkçası aramak. Şimdi ben bunlara ne diyim bana bir fikir verin üç bir yandan sıkıştiracaklardir kesin bunlar gelini köle gibi gören kendini beğenmiş tiplerden ağzıma geleni sayasim var ama üsluplu olma taraftarıyım