0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Kizlar Ankara şehir Hastanesi'nde yeni doğum yapan var mı ? Doğum anında bir odada kaç hasta oluyor servise geçince kaç hasta oluyor ? Temmuz da doğum yapicam ?

6 Cevaplar

0 oy
(3,308 puan) tarafından
2 ay önce sezeryan doğum yaptım odalar çoğu 2 kişilik bazıları tek kişilik ben tek kişilik odada kaldım 2 gün 1 refakatci kaldı yanimda normal doğum yapanlarin yanında refakatci kalmıyor. erkek refakatci almıyorlar. Normal doğum yapanlar bir odada sancı çekiyor sancı esnasında yanların da aileden  1 refakatci aliyorlar
(52 puan) tarafından
Canım sezeryan doğum esnasında mi tek kişilik odadaydın ? Tek kişilik oda da eşi kabul etmiyorlar mı ?
(3,308 puan) tarafından
Hayır bende dedim eşim gelsin diye ama bayanlar bazen koridorda başı açık geziyorlar oyuzden hiçbir şekilde erkek refakatci almıyorlar
(52 puan) tarafından
Anladım canim
-Reklam-
0 oy
(49,827 puan) tarafından

İki yıl önce oglusumu orda doğurdum<3 normal.dogumla harika ötesi özel hastanede doğum yapmış gibiydm Cook ilgililer ben iki kişilik odada kaldım banyo TV hep vardı doğum odası tek kişilik aynı anda başka kişi almiyolar mükemmel bir hastanede mükemmel bir şekilde oğlumu kucağıma aldim sürekli gelip seninle bebekle çok güzel ilgileniyolar 

(52 puan) tarafından
Bende 2020 de doğum yaptım tek kişilik odadaydın dediğin gibi gerçekten çok iyi nasip olursa ikinciyide oraya gidicem ama bu sene ne durumda bilmiyorum korkuyorum acikcasi
(49,827 puan) tarafından
Yine aynı konfor ilgi devam ediyo canim
(52 puan) tarafından
Umarım canim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Pazar günü kuzenimin eşi doğurdu odada sadece teyzemle ikisi kaldı ve eşide gidip görüyodu
(52 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ocakta yapmıştım 1 buçuk sene olcak ama dün gibi daha ahahaha tek odalar canım banyo da var eve değil genelde doktorlar bakiyo ilgileniyor falan
(52 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Geçen Haziran'da yaptım tek odada kaldım riskli gebelik olduğu icin yanıma refakatçi aldılar eşim gelip bebeği görmüştü yoksa sadece sezeryana refakatçi veriyorlardi

(52 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
tarafından
Ben 2020 haziranda doğum yaptım orda tek kişilik odaydi temizdi. O zaman yeni yeni virüs çıktığı için refakatçi yoktu ama o zamanlar eşim orda personeldi izin aldık kaynanam yanımda kaldı. TV banyo vs herşey var. Hamileyim doğuma yine orayı düşünüyorum
(52 puan) tarafından
Bende 2020 Haziran'da tek kişilik odadaydım canım bu sene ne olcak bakalım
tarafından
Ya ikidir ya tek. İki olursa özel oda tutarım ben. İki kişilik istemiyorum gerçekten
(52 puan) tarafından
Özel oda nasıl tutuluyor ki ücretli mi ?
tarafından
Evet ücretli oluyor tek kişilik olması için. Ama sana tek çıkarsa özele gerek yok tek degilse istersen oda tut. Fiyatı bilmiyorum
(52 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
0 oy
6 cevap 634 göst.
0 oy
11 cevap 1,920 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Napcanadimi (760 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,081 soru

24,614,625 cevap

364,264 kullanıcı

...