Kizlar esimle cok iyi olmasada guzel bir evliligimiz var cok sukur ama gecen hafta kavga ettik bigunde bana birsürü duygu yasatti yani araba calsmadi sabah cocugu okula goturecktm kalkti yapti dedim sn gel yolda kalmayim basladi iste suremiyosan birak korkuyosan birak ver o zmn anahtari tamm dedim surdum gttim oglen geldm sosyal yardimdan form aldm onu gotur dedim başladı bize ne yardm verecekler ne bunun pesinde kosuyoz bosyere gidiyom ama sinirli sinirlu bağırıp diyo snra bi ***** enistem vardi esimle bunlar kalti biz gidiyoz dedi bnde bi an heycanla ve gulerek nereye nereye dedim snra buda basladi yine sinirli yengemde vardi yaa tuvalete gtsem hesap soruyon cehennemin dibine gidiyom dedi bnde gt cehennemin dibine gt dedim ondan snra mecbur kalmadkca konusmuyom onunda hic konusma gibi bi cabasi yok bu bayrama küs girecez galiba bide soyle bi sorun var bn bununla kusunce bu geze tozar hic umursamaz ama 2 gun filan kus kalirdik simdi 6 gundur konusmuyoz bu gezmeye tozmaya alisirsa cok sıknti olur bize nasl ne yapim bilmiyom ki