0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sizlerden fikir almak istiyorum. Ben ailenin tek geliniyim 6 senelik evliyim şuana kadar çok ciddi sorunlar yasamadik ufak tefek illaki aile içinde yaşandı birseyler kayinbabam kayinvalidem bana çok değer verirlerdi kayinbabam ozellikle çok üstüme düşer. Ama rahatsiz olmaya başladığım konular var esimin yerine kayinbabam var o koltukta hep bugüne kadar oyle alışmış en iyiyken benden üstün yok ufak bi kavga olsun sanki hiç aramda onlarla bag olmamış gibi .esimle tartistim yajin bir sürede esimle halletmem gerekirken babamin evindeyken ben bir anda.kayinbabam geldi ve hesap sormaya çalıştı seni oğluma kurban ederim benm tek oglum var uzyosun diyerek abarttı.da abarttı üstelik babamin yanında ve babam da tepkisini koydu araları açıldı ben hiç bugüne kadar cevaplarını vermedim artik cevab vermeye başladım bize bir ev bir araba vermiş diye sürekli her kavgada benim tapum benim malım deyip duruyor sorsaniz hersey bizim icinmis ama konu tartışma olunca cirkeflesiyor benim diyor ağzından resmen tükürük sicriyor oyle bir bastirarak hemde odamı degistim diye küplere binmiş neymiş onları o almis diye satamazmisiz ona soracakmisiz bende sormam benm evim benim yuvam dedim .Evin reisi benim dedi bende santeller attı ve kisacasi hep bu şekilde sürekli on planda eşimden izinsiz babama geliyor sanane ya esimle.derdim var sana karşı bir ayıbım yok.sorunum yok.sen bir erkeksin velahsil konuşmuyoruz sizcede bu hadsizlik degilmi bayramina sirf esim için giderim Rabbimin rızası için ama artık anlamaları gerek sürekli herseyde ilk.onun fikri var keske esim bu evi de arabyaoda versede sussa herkesin babası evlendiriyor cocugunu başa kalkmak nedir ?????
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 339 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 382 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asafin annesiyimm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bebek (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,722 soru

24,375,666 cevap