Biz eski sevgiliyiz eşimle, kavuşamadık ilkimdi bende onun, bir takım sorunlar oldu ayrıldık, Daha sonra evlendik ve gene aileler istemedi bu sefer zorla güzellik olur dedik ve evlendik. Üç çocuğumuz var, çok iyi bir insandı taki sosyal medyayada kendinden yaşça küçük bir çocukla mesajlarını yakalyana kadar kız 17 yaşında eşim 27 yaşında. Hemen hemen hergün bana sevdiğini söyler bensiz yaşayamayacğını söyler, ailesini karşısına alan adam mesajlaşmış, mesajlarda aşkım cicim yok sonlara doğru özledim yazmış eşim oda özletme bunu görünce zaten beynim yandı.Haplar yuttum intşhar etmek istedim hastaneye kaldırdılar. Ç ok pişman oldu eskisinden daha iyi davranıyor, biliyorum geçmeyecek bu içimdeki acı, neden yaptın diyorum bilmiyorum diyor, sevmiyorsan gidiyim diyorum asla izin vermem diyor, bir nefis ti, yenik düştüm. Kızla mesajlaştıktan 1 gün sonra kafama dank etti ve pişman oldum dedi. Yazmadım kıza dedi. Gene yaparmı diyorum kendi kendime. Hiç beklemzdim ondan, çok düşünüyorum, uyuyamıyorum