kizlarr esiniz annesine cok duskunmu ve ne derecede duskun
ilk zamanlar annesiyle benim orta yerimi bulamıyordu hep bana konusturuyordu şükür şimdi öyle yok zamanla gördü zaten hersyi geçen hafta gittigimde evi buz gibi bende gribim kadın doğalgazı acmadi ya sıcak bana dio neyse eşim msj attı napiyon die bende valla çok soğuk annen evi dondum dedim. 5 dakika geçmedi aradı anne melis hasta doğalgazi aç die sonra gitti açtı kaynanam bana dio sağlıklı şeyler yiyosun sen ama nie hasta oldun ki dedi ya komedi resmen hamileyim sonuçta ilaç kullanamıyorum neyse benim işlerim var yemekleri sen yapcan dedi yapar mısın da değil eşim yanında kızım aman bişey yapma otur ama eşim yokken hep sunuyap bunu yap. Emri Baki hep öyle. Üstüme battaniye orttum ne öyle evi yatankhaneye cevirdiniz dedi kendi halasinin yanında lafa bak ya hem hasta halimle hersyeni yaptım belim tutuldu buz gibi evde teşekkür edecegine neler diyor Allah büyük 2 oğlu daha var gün gelir devran döner
Canım benim ki aşırı değil ama düşkün dedem hep anasına düşkün olan karısına da çok düşkün olur anasına düşmeyen karısınıda bilmez zamanla anlarsın der bana hep
Kocamannnnnn derecede düşkün.
Ayyy bnm kı sulalesıne duskun kavga etselerde gene bırbırını severler bn sulalesıyle fazla konusmam buda konusmuom der ama ogrenırım kı sulalesıyle sıkı fıkı :-)
Allahtan düşkün deil düşkün olsa yanmıştim ben
1,510,179 soru
24,640,061 cevap
365,745 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın