0 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Ben hissediyorum sanki biraz

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gitmez ki gitse bile kaynanam baslar hemen konuşmaya karini getiremedin mi, ben ona naptim ki vs vs bide aglar bi guzel kuzu giden eşim aslan döner.
(426 puan) tarafından
Işte onu diyorum kaynanan laf yapınca kendini kötü hissetmiyomusun
tarafından
Benim umrumda değil valla sabaha kadar yapsin. Ama eşim üzülüyor tek cocuk olduğu için. Esim uzulmesin diye gidiyorum bende.
(426 puan) tarafından
En güzeli valla böyle rahat olmak hee
tarafından
Kiz bu rahatlik degil ki kayinvalidenin dedigini takarsan ömür gecmez. Ilk baslarda bende cok takardim bana boyke bakti,boyle soyledi,bunu yapmadi diye. Simdi umrumda degil valla. Umursamayınca daha degerli oluyosun
-Reklam-
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Duruma göre değişir.

Yada o anki ruh halime göre
(426 puan) tarafından
Anladım canmm
0 oy
tarafından
Yoo biz istesekte birlikte gidemiyoruz zaten dükkanda ya eşim duracak ya ben

Ama gidebilseydik ben giderdim hep yalnız bırakınca dolduruyorlar çünkü
(426 puan) tarafından
Hmm anladım canmm
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yooo. Ben daha çok görüyorum anasını. Alt üst oluyoruz da. 
(426 puan) tarafından
Alt üstü oturmak güzel mi
(13,316 puan) tarafından
Asla. Sadece yattığın kalktığın sana rahat. Ama mecbur bizim anne tek kayınpederim rahmetli oldu. Anneme bile gidince tansiyonu çıkıyor kıskançlıktan. Evi taşısam o gün kalpten gider.
(426 puan) tarafından
Sıkıntılı yaaa
(13,316 puan) tarafından
Çok. En iyisi de benimki haa.
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Yooo kızz hiç hissetmiyorum altlı üstlüyüz her gittiğinde gidemem valla :)
(426 puan) tarafından
Evet canım siz çok yakınsınız
(3,136 puan) tarafından
Aynen kızım olana kadar gitmeye çalışırdım ama kızım olduktan sonra hiiiç gidemem
0 oy
tarafından
Hayır hissetmem. Keyfim varsa giderim yoksa gitmem eşim de zorlamaz kaynanam da takmaz. Bazen 3,4 ay gitmem takmazlar böyle şeyleri 
(426 puan) tarafından
Ohhh ne güzel valla
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Yanlız gitmesi işime gelir valla hiçte zorunlu hissetmiyorum.
(426 puan) tarafından
Anladım canm sağol
0 oy
(175 puan) tarafından
Aramız hic iyi değil ailesiyle zaten onlar uzakta ama  eşimle birlikte her sene 1 haftalığına gidiyorum
(426 puan) tarafından
Hmm iyi valla canm
0 oy
(38 puan) tarafından

aay benimki Allahtan tek başına gitmez hiç. Birlikte gider otururuz. Bazen bir şey bırakmak için 5 dk uğruyor onda da acaba ne söyledi diye düşünüyorum. Benim kayınvalidem azcık fena da .. :devil:

(426 puan) tarafından
Anladım canm sağol
0 oy
tarafından
Valla esim kolay kolay gitmez ben yokken gutmissede asla benide zorla götürmez onalra taviz vermez arkamdan konuşmalarına asla izin vermez onlarda konusmazlar esimn yaninda
(426 puan) tarafından
Enn güzelli
0 oy
tarafından
Yok beee ne hissetcem bana bulaşmasın da ne yaparsa yapsın kaynanamla iyi anlasirim kafama esince çocuğu alır kendimde giderim oturmaya o yüzden dert etmezler benim gitmedigim keyfim varsa giderim yoksa gitmem 
(426 puan) tarafından
O zaman iyi valla canm
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Yo hissetmiyirum eşimin aileis ile aram gayet iyi ama eşim hiç bir zaman zorlamaz gidelim diye hatta ben söylerim gidelim gezelim falan 
(426 puan) tarafından
Anladım canm sağol
0 oy
(961 puan) tarafından

Zaten gurbetteyiz gittiğimiz zaman bende annemde durmak istiyorum o yüzden çok karışmazlar yani istediğim gibi takılırım :D

0 oy
(303 puan) tarafından
giderse gitsin hic yük fln duyamm ama benm saolsun düşüncesiz kocam ablaları abidi ve annesi olmak üzere giderken zorla gitmek istemedgim halde götrr benm aileme gelincede söle böle bahane bulur ben tek gidecem abim alacak beni dedgimde de nasıl gidecen nasıl yakıstıracan vs der ben ona hic bi zmn mecbur kılmadım oda gitnez o kadar cok zaten söle söleyim benm ailemle aramız arabyla 10 bilmedin 15dk onun annesiyle arası 1bucuk saat 1 ayda en cok onun ailesiyle görüsürüz onlara 5 kere gittiysek bizimkilere1 bilmedin 2 öle 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,310 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 757 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
27 cevap 1,324 göst.
22 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,306 soru

12,265,997 cevap

37,473 kullanıcı

Kategoriler

...