kizlarr esiniz annesine cok duskunmu ve ne derecede duskun
Bizimki babasina duskun cnm
Benim ki kayinvaldemden cok kayinbabama düskün bende ayni sekilde kayinbabam benim icin de daha öncelikli kayinvaldeme göre:)
Sever tabiki dogal olarak ama anneci degil cok
Hemde coooook düşkün dü :)) ama artık ben varım. Bana düşkün şimdi
Benim eşim babasına düşkün annesini annesi olduğu için sevip sayıyor onun harici pek anlaşamıyorlar 10 üzerinden 3 filandir düşkünlüğü
Maalesef benim eşim çok düşkün :(
Canm benim kocamın annesi rahmetlik oldu ..
Babasıyla da cok diyil isde az biraz iyiler ara ara konusurlar
gider geliriz ama pek bi duskunlugu yok canimmm
Düşkündür ama ikimizide dengede tutar onun yeri ayrı senin yerin ayrı diye düşkün ama asla anneci değildir
Hayır değil aramaz sormaz annesi herkesin yanında der işi düşmeden aramaz zaten dienbennderin ara sor die yok der eviniz on dakka gitmez gelmez babasını arardi onu da artık aranıyor aman banane naparlarsa yapsınlar dio benim de ailen var artık siz varsınız dio kendi bilir ve sürekli annemle konuşur giderim nerdeyse hergun o da gelir bizimkileri sever Allah yukarda ben soluyorum ara git gel die yapmiyo banane
Esim sadece bana düşkün canm
Duruma göre :)) öyle cok aşırı düşkün değil. Sözde oyle ama uygulama da değil :)
Ayyy ilk evlendigimiz zaman acayip duskundu altli ustlu oturoduk kaynanamlarla kavga ettigimiz zaman falan asagiya iniyodu bi kac defa bu konu yuzunde annemlere kus gittim 1 sene sonra zaten ayri ev yaptilar cikip gittiler duzeldi esim simdi annemlere gitsem hemen arkamdan gelir
benm esim bi annesine degil bütün ailesine asırı düşkün cok asırı
Benim eşim babasına daha çok düşkün. Anneci değil öyle ama laf da attırmaz gibi bişey karışık :D
Annesini cok sever allah var bende annem gibi severim cok iyi biridir .. duskunluk derecesi olmasi gerektigi kadar anne yani sever sayar gider geliriz ama kendi aileisnin reisi olmayi basaranlardan sukurler olsun cocuk gibi annesinin eteginde yasayanalrdan degil bi birey oldgunun farkinda kndiisi de ailsi de
Benim esim aşırı düşkün du annesine sonunda annesinin ne *** olduğunu gördü
408,163 soru
12,259,096 cevap
37,320 kullanıcı