Benim tek sorunum kayınvalidem. Herkes etrafında olsun, herkesi kontrol etsin, herkesin evinde ne var ne yok ne kadar para girmiş ne kadar çıkmış hepsine hakim olmak ister. Her konuda söz sahibi ve kontrolcü. Çok karışır hep ben bilirim ben dedim ben yaptım benim sayemde oldu ben gördüm havalarındadır. Yaptığını söylemeyi, kendini göstermeyi, yarış halinde olmayı, kendini kanıtlamaya çalışmayı çok sever. Saat gün musaitlik gibi şeyleri sorgulamaz. Kendi annem beni bir kez görüntülü aramadı mesela. O gece birde bile arar eşimi. (Ben bu konuda tavrımı belli ettim her zaman müsait olmadığımı falan söyledim alttan. Ondan beni aramaz) Oğullarını kontrol etsin, her şeyi bilsin ister. Bu kadar sorgulanıp denetlenmek de beni rahatsız ediyor. Ben anamın babamın maaşını bilmem biz alışmadık,böyle şeyler konuşmayız mesela. Ama bizim maaş o tarafın komple dilindedir. Sürekli para pul muhabbeti döner.
Önceden çok söyleyemezdim ama politik davranamıyorum o yüzden yüzümden bir şekilde anlaşılıyor. Eşim de bir iki ısrar edince artık anlatmaya başlıyorum canımı sıkan şeyleri. Tabi anası başta yok canim öyle değildir falan diyordu bir süre anlatmayi kestim ama çocuk olunca artık kendi de farkına vardı bazı şeylerin. Kendi de bazı şeylerden bunalmaya başladı. Rahatsız olduğum şeyleri o da farkediyor yada oturup konuşuyoruz. Ama susup oturmuyorum yüzümü asmamaya çalışıyorum lafımı sokup rahatlıyorum gereken durumlarda. Hep sessizlik yumuşak başlılık olmuyor ezmeye çalışıyorlar sonra. Nezaket eziklik sayıldığı için bu devirde... İçimde tutup kanser mi olayım ?