0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Ailemle uzun suredir küs barış seklinde iliskimiz vardi hakli oldugumuz halde hep adımı biz attik resmen küsmek icin bahane ariyorlardı hatta hic sucumuz yokken evlerine bi gidiyorduk küsler o derece... ezdiler ifta attilar evden kovdular kufir ettiler artik biktim bu durumdan adim atmiyorum ve herzamanki gibi onlardadanda barisma cabasi yok aylardir küsüz bayram geliyor icim bunalıyor surekli agliyorum ve yatmak istiyorum yemegi bile mecbiriyetten yapiyorum kizimi ve eşimide etkiledi benim bu durumum eşim bayrama giderim senin icin diyor ben gidersek basimiza gelecekleri biliyorum ya eve almayacaklar yada laf sokacaklar ćok acı ama gercek bi durum benim ailem yillardir boyle degismeyecekte biliyorum beni ozlemediklerini anlarim ama insan torununu ozlemez mi onceden anneanne dede gidelim derdi simdi o da unuttu onlar beni en zor animda yalniz biraktilar hatta o zor ana ben onlar icin girmistim bana cok zararlari var ama yinede icim buruk oluyor onlarla küs olunca sizce bayramda gitmeli miyim birde bu durumdan nasil kurtulacagim cok bunaliyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

O kadar çok düşünüb stres yapıyorsun ki, beden kaldıramıyor ve kendini kapatıyor. Bazen uyku haliyle kapar, bazen de kısa sürelik hafıza kaybıyla. Canım sen fazladanda fazla ve hatta daha fazla stres yapıyorsun. Sen hiç farkında da değilsin. Bedenin zihnin kalbin kaldıramıyor bu durumu.

Bi kere çalıkuşu romanını okurken Feride kızını kayb ederken böyle uyku halini yaşamış.Uyanırkende bir süre hafıza kaybı yaşamış.

Gerçek hayattan misal getirim. Annemin dayısı şehit olarken, dayısının eşi tam 40gün uyumuş. Yemek yemek için yakınları zorla kaldırıyormuş.

Kendimden misal getirim. 3sene önce yaşadığım stresden dolayı aniden uyku geldi uyudum. Uyanınca anannem bize ne zaman gelmiş, annemle babamın konuşduğu konu ne diye hafızamı toparlamam 20-30dkk sürmüşdü.

Canım kendine yapma bunu.Eşinle nereye gitmek istiyorsan oraya git, güzel bir şarkı dinle, bir alışveriş yap, bir güzel pasta yap. Yaşadıkların bedenine ağır canım .Elinden gelen bişeyde yok. Bırak, nolursun bırak sal gitsin.
-Reklam-
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Ailendir canin kanindir ama inan evinin huzurunu bozma cocugunuda etkiler bu durum yazik degilmi napalim yoksalar yoklar de evine cocuguna esine saril olayi akisina birak birgun duzelirse esine cocuguna yaptiğin haksizliktan pisman olursun
0 oy
(736 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bende ayni durumdayim tuvalete bile gidesim gelmiyor yerimden kalkıp ta bir tane birsey yapmak istemiyorum zorluyorum ama yapamıyorum çünkü moral bozuklugu ve surekli biseyler dusunmek yüzünden insan ne evine ne çocuğuna ne esine verimli olamıyor büyüklük sende kalsin git derim gitmezsen de bu sefer bayram da bile gelmedi derler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kimsesiz kalp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 186 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
25 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,119 soru

12,106,640 cevap

36,424 kullanıcı

...