0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar Azərbaycandan Salam.

Benim eşim deli gibi seviyordu beni bende onu seviyordum ama evlendikten sonra her şey birden bire degisti lütfen açık konustugum için özür dilerim eşimi cok seviyordum birden bire durdukyerde ona nefret etməyə başladım onu oldurmek onu görməmək istiyordum çok garip şeylər hiss ediyordum hem ona yakin olmak istiyordum hemde ondan tiksiniyordim onunla bir yatakta yatmak istemiyordum yani. Çok garipdim git gide bu dahada artmaya başladı o da artik benden tiksinmeyə basladi ya artik icdiyim yediyim birseyə dokunmaz oldu ama bensiz de yapamiyor nede ben onsuz. Acaba bu büyü ola bilirmi yani durduk yerde ikimiz de bir birimize neftrek etmeye baslatik ya ben onu seviyordum ama sanki bir varlık kulağıma sürekli onu kotuluyor ona yaklastikca izin vermiyor 

1 cevap

0 oy
tarafından
Evinde bakara süresi aç her gün. Bütün kapıları da aç ki ses her odaya girsin. Bazen ibadet eksikliğinden de olur Allahu alem. Bir de bu tarz şeylere Rukye yapıyorlar. Eğer orada işin ehli olan birilerini bulabilirsen Rukye yaptır.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 355 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,126 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,213 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,094 cevap

45,381 kullanıcı

Kategoriler

...