0 oy
1,099 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar misal farzedelim ki eşiniz sizi bı sure biriyle aldattı sonra pişman oldu baristiniz ve artık gerçekten guveniyosunuz eskisi gibi değil tamamen değişmiş aldattığı kişiyi taniyosaniz o kız size çök kötü anılar birakmissa ve gün gelip eşinize mesaj atıp karına şöyle hakkını helal etsin lütfen fln gibisinden bı mesaj atsa esniniz size dese ne yapardınız ne derdiniz ama yaşadıklarımız da çök kötü şeyler olsa ama eşinizle de eskisinden dahada iyide yaptığının bı cahillik olduğunu v.s diyosa  hellalik istedi ne yapardınız edermiydiniz helal ve helal edilmese size günah yazılımı 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Direk sana atsin eşine ne diye atıyor affetmem diye düşünüyorum rabbim kimseye yasatmasin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bn yapsaydım o afferder miydi önce kendine bnu sorsun onurum gururum onları çiğnerken aklı nerdeydi ben en başta affetmezdim ztn ikisiylede hesap ahirete kalırdı günlerini gün ederlerken iyi cahillikmiş pehhh yok öyle dünya
0 oy
tarafından
sadakat yeminin esler birbirine ederler ve yerine getirmekle onlar yukumludurler yanii kocami affetmisim yaptiginin cahillik oldugunu dusunmusum de karsida ki kiza neden haram edeyim ki.. cunku onun sana bir sozu bir yemini yok, onun da cahillik etmedigi ne malum o zaman degil mi.. cok kotu seyler yasamissiniz diyorsun yasadiklarim kocamin beni aldatmasiyla alakaliysa dedigim gibi ederim ama etmem icin kocami da affetmem gerek.. Ayrica helal edeyim diye de kocamla iletisime gecemesi ayri bir vaka bnm icin
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Piskinliğe bak bu kadar da rahat olmayin der tükürürdüm herhalde

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 916 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seda çolak (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,081 göst.