Kızlar dün eşimin telefonuna mesaj geldi yeni uyandım diye bir kadın dan ama eşim telefonu benden saklıyor göstermiyor bana dün sordum kimmiş diye baya tartıştık engelledim dedi yanlış mesaj atmış dedi sizce aralarında bir konuşma olamayan kişiye Yanlış mesaj atılır mı
Bazen olabiliyor canım ama bilemedim şimdi
Valla erkek milletine asla guvenmem babam bile olsa madem tanidik degil o an birlikte baksaydiniz niye engellemis hemen telefonu sakliyorsa zaten vardir bi pislik bende esimde ayni sey oldu biliyorum
bnim esimede geldi bn sordugumda telefonu feln saklamadi valla tanimiyorum ara bi sor hatta al geri mesaj at dedi bnde yaptim hemde oyle kimsiniz diyerekte degil ya anlasma varsa diye mesaja uygun agiz arayarak yazdim farkli cevplar alinca oyle inandim yoksa insanin aklina kurt düsmuyo degil. saklasaydi telefonu kafayi yerdim iyice.
Cnm incelikle eşine şüphelenmemiş gibi davran telefonunda şifre yoksa illa ortada unutcak ozaman watsabı varsa watsab da yaptığı bütün msjlasmali takip edebilirsin kendi telefonuna ayarlayarak her şeyi görebilirsin özel bi kod var watsapta
Canım benim eşime bir kadından telefon veya mesaj geldiğin de telefonu bana veriyor. Bende arıyorum geri ağzıma ne geldiyse sayıyorum. Bidahada aramıyor. Mesaj filanda gelmiyor. Benim suphelendigim eşinin senden telefonu saklaması madem birşey yok .o uyuduğu zaman kadının Tlfn numarasını al .engellemisse engelllenen listesinde vardır sonrada arastir. Bakalım ne çıkacak
durup dururken saklamaz telefonu adam. sen yinede arada kontrol etmeyi ihmal etme telefonu. kontrol ettiğini sakın belli etme sonra sıkıntı olr
Valla canım inanır mısın aynı şüphe bendede var daha önce yaşadım hamileyim bide kafama taka taka bi hoş oldum ilk hamileligimde bu sıkıntıdan çocuğumu düşürdüm inan şimdi de umurumda bile değil kendi bilir yapıyorsa çocuğu olacak kendi utansın boşver sende takma zaten yapıyorsa yakalanır yakaladığında da sana kalmış gerisi canını sıkma canım benim
Hayatım kadınlık hissin ne diyor sen eşini tanırsın aldatır yada aldatmıyor demek çok büyük bi vebal olur. Ama bunu en iyi sen bilirsin. Engel listesine bak bakalım engellenmiş mi yoksa seni mi yiyo
Hala soruyor musun ?
Canım tanımadığı biriyse madem ne diye engelliyor onu anlamadım. Yanlış olmuş der geçer. Erkeklere güvenmiyorum
buda yeni moda oldu engelledim iyi engelledin de engellemeden oncesi zaten problem. esler telefonlarıni birbirlerinden sakliyorlarsa vardir bi sıkınti aldatilmami bilemem ama
Valla ben etkilere güvenmem Allah bilir
1,491,651 soru
24,374,336 cevap
348,230 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın