0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaşlar 12 haftada kız dedi devlet hastanesindeki doktor çok net dedi kendisi ben sormadan ama şimdi 15 haftamdayim erkek olabilir diyor pipi görmedim ama tasakları varmis gibiydi 12 haftada erkek bebekae pipisi olusmuyormu zaten önce

7 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Ozeldeki doktorda 15 haftamda erkek olabilir diyor özel ve devlet farkı oluyor mu?
-Reklam-
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Ay o nasıl bir sorma uslubu ayip be dogurunca ögrenir kızmı erkekmı tovbe Ya Rabbi
(6 puan) tarafından
Ne alaka ya üslupta ne var ki bebekten bahsediyoruz burda erkenden net kız dendi şimdi ise erkek olabilir deniyor çevremizin çoğuna kız dedik bı kaç parça hediye alımı bile oldu böyle durum yaşayan varmı diye soruyorum.
(4,681 puan) tarafından
Bebek de olsa mahremiyet denen bisi var üslup var
(6 puan) tarafından
Ne alaka arkadaşım canımı sıkma benim.simdi burda ben ne sorulan sorular gördüm  adamın tekine soruyu sormuyorum. Böyle süreçten geçen anneler var mı varsa ne oldu degisebiliyormus bu durumlar değişsin veyatta değişmesin bişey farketmez de çok erken söylendi bazı şeyleri ona göre ayarladım söyledimm onu. Üzüntüsü var sadece böyle oluyorsa keşke erken bişey denmeseydi diye düşünüyorum  boş yorum yapmayı bırak fikrin yoksa yorumumla ilgili bişey yazma.o zaman
(4,681 puan) tarafından
Tamam.
tarafından
Bencede canım kullandığın kelime pek hoş durmamış
(6 puan) tarafından
Doktor bile pipi var yok bilmem ne diyor burda sorduğum sorunun nesi yanlış ?
0 oy
(20,701 puan) tarafından
Bizede kız dedi ortanca oğlumda doğduğunda öğrendikk
(6 puan) tarafından
Allah size bağışlasın  teşekkürler yorumun için
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Kilotris ile karıştırılıyor canım banada önce erkek dediler ikinci çocuğum da sonra 16 da gittim kız dedi erken haftalar da karıştırabiliyorlar
(6 puan) tarafından
Evet  demek istediğim tammolarak bu siz beni çok iyi anladınız teşekür ederim bazen çok kötü yorum yapabiliyorlar çünkü
(1,933 puan) tarafından
Dengesiz çok maalesef bilgili olduğunu düşünen çok farklı bir doktora görünüp farklı bir görüş alabilirsin bazılarının kordon önde olunca da yanılıyorlar
(1,933 puan) tarafından
Rica ederim ne demek aynı yollardan bende geçtim seni anlıyorum
(6 puan) tarafından
En iyisi 20 haftada ayrıntılı ultrasonda görmek
(1,933 puan) tarafından
Bende onu bekliyorum 10 mayista muayene olacağım 18 haftalık olacağım o zamana kadar inşaallah ayrıntıya gönderir hemen nasip artık
0 oy
(38 puan) tarafından
Benimde 12 haftada kiz dedi.1 ay sonra erkek dedi baska bir doktor.zaten 12 hafta erken kesin soylemek için. 
(6 puan) tarafından
Şimdi kesinmi beebisinin cinisyeti
(38 puan) tarafından
Oglum oldu 17 aylik.
(38 puan) tarafından
4 aylik artik kesindir.
(6 puan) tarafından
Allah size bağışlasın benimde ayrtinlida kesinleşir herslde
(38 puan) tarafından
Amin.sende hayırlısıyla doğurursun.
0 oy
tarafından
Karışıklık olabiliyor bazen 
(6 puan) tarafından
Sizin öylemi oldu ?
tarafından
Yok canım benim kızımda 20 haftalık öğrendim şimdiki de 18 haftalık öğrendim ama 12-13 hatada tahmin olunca değişiyor doktor kesin demeden kesin olmuyor
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Bizede erkek denildi kiz çıktı ayni emin değildi ama 14.haftada anca belli olur sizin 15 ne gördüyse o 
(6 puan) tarafından
18 de ve sonrası kesinleşir diyorlar ama bakalım hayırlısı  herşeyin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
6 cevap 190 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 18 (6 puan) tarafından soruldu

414,069 soru

12,462,320 cevap

46,782 kullanıcı

Kategoriler