0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından

image

Annemin sonucu kizlar bayramdan sonraya randevu bulmuşlar burda yazanları anlayan varmı. ? :( 

5 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Anlamam ama allah sifa versin
(1,793 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Canım en iyi doktor anlar hemşire değilim ama röntgen teknisyeniyim KOAH ve kalp büyümesinden şüphelenmiş ileri tetkik tavsiye edilmiş. Doktorunuz en iyisini bilir tabi ki 
(1,793 puan) tarafından
İleri tetkik ne oluyor peki cnm ne yapılır bundan sonra
tarafından
Nerde çalışıyorsun canim bende röntgen teknisyeniyim:))
(4,144 puan) tarafından
Ona doktorun karar verir canım ilaçlı tomografi isteyebilir mr isteyebilir artık nerde kesin tanı koyulursa. Çalışmıyorum canım 2 yıl oldu çıktığım evlenince bıraktım sen nerde çalışıyosun :)
(1,793 puan) tarafından
Teşekkür wderim canm Allah razı olsun
(4,144 puan) tarafından
Rica ederim canım benim doktorunuzu bekleyin önemli olan onun söyledikleri hiç birimiz hekim değiliz kimsenin görüşü onların ki kadar doğru olmaz canınızı sıkıp moralinizi bozmayın
0 oy
tarafından
Canım öncelikle kistleri var,göğüs ağrısı ve öksürük vardır büyük ihtimalle annende kalbinde sıvı birikintisi kitle var öyle yazıyor.Öksürüğü de çok olduğu için koah saptanmıştır akciğerden geliyor oda canım 
tarafından
Acil olsaydı eğer bayramdan sonra ya bırakmazlardı canım zaten ileri tetkiklere bakacaklar çok araştırırsan içinden çıkamazsın doktorunuzu beklemenizi tavsiye ediyorum.
(1,793 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm öyle yapacağız mecbur
tarafından
Ben moralini bozmak için söylemedim sadece açıklama yaptım takdiri ilahi bir gidersiniz rabbim şifasını vermiş derdi veren dermanıda elbet verir
(1,793 puan) tarafından
Allah razı olsun canm yok sen dedin diye değil bir hastalığı var belli ondan üzülüyorum sen sağol cevap verdiğin için ❣️
tarafından
Rica ederim ne demek canısı
0 oy
(83 puan) tarafından
Hemşireyim, Annenizde yüksek ihtimal Koah var. Akciğerlerinde kiste rastlanmış dr detaylı değerlendirip tedavi verir. Hiç bir hemşirede başka bir şekilde yorumlayamaz. İnternetten araştırıp moralinizide bozmayın. Geçmiş olsun Allah şifa versin
(1,793 puan) tarafından
KOAH kötü bir hastalık mı :(
Teşekkür edeim
(83 puan) tarafından
Hastalıkların düzeyleri tedavi açısından önemlidir. Erken saptanmışsa ve akciğerde çok hasar yoksa tedaviyle anneniz rahatlar. Siz bence burda yazılanlara çok kafanızı takmayın. Olumsuz düşünmeyin. Hiç birimiz dr değiliz akciğer filminide göremiyoruz. O yüzden detaylı yorum yapamayız. Allah daha kötüsünden korusun içinizi ferah tutun. Pozitif düşünün kötüyü çağırmayın
(1,793 puan) tarafından
Korkuyorum :(
Annem akciğer hastası pnomotoraks yani annemde akcigerine sönme küçülme vardı 2 kez tedavi gördü şükür düzeldi derken KOAH yazısını görünce kokrtum :(((
(83 puan) tarafından
Koah olabilir denmiş kesin net bir tanı yok. Daha önce geçirilmiş bir akciğer rahatsızlığı varsa onun izleri de olabilir. Dediğim gibi annenizin önceki filmleri yeni filmleri bakılır değerlendirilir.
(1,793 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle koah hastasi canim 

fibrotik kalınlaşma demiş yani karaciğerinde kalinlaşma var 

Kalp boyutu artmıştir demiş yani kalbinde büyüme var 

Tabi bunlar benim bilgilerim doktor daha iyi bilir yanlis yönlendirmek istemem. Allah şafii adiyla şifaa versin inşallah
(1,793 puan) tarafından
Canm annem akciğer hastası zaten tedavi gördü akcigerine sönme vardı onu atlattık dedik göğsüme bianda ağrı oldu çok kötü oldum dedi öyle gitmişler acile bayramdan sonra göğüse kalbe git demişler
tarafından
Zaten karacigerinde kalinlasma gözlemlenmiş ve kalbinde büyüme görmüşler. Akciğer hastasi diyosun bu yeni tanılar akciğer hastaliklarinda görülebilecek şeyler. Koah icinde ilaç verirler buyuk ihtimalle sigara iciyosa biraksin bi an önce canim. İntarnetten arastirip yorumlayip psikolojini maaf etme intarnete kalsa hepimizin önemsemediği baş ağrisi adam öldürüyo. En temiz ve net sonucu doktor soyler,bizleri haberdar et
(1,793 puan) tarafından
5 6 ay oldu bıraktı sigaryi canm en son tedavi gördüğünde çok korkmuştu ondan sonra içmedi inşallah canm Allah razı olsun mutlaka haberdar edicem sağ olasın Allah'ım gönlüne göre versin ❣️
tarafından
Valla bende içiyorum sigara darisi bana inşallah :( teyzemin ellerinden öpüyorum rabbim şifasini versin ❤️
(1,793 puan) tarafından
Bende içiyorum annemin bu halini göre göre :(
Oy Allah razı olsun canm ❣️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 448 göst.
+1 oy
7 cevap 387 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 294 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,679 puan) tarafından soruldu

405,794 soru

12,160,826 cevap

36,606 kullanıcı

...