+1 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Kpss lisans açıklandı bugün. Kendisi hemşirelik lisans mezunu 79 puan almış. Sizlerin çalışabileceği bir çok devlet kurumu var. Yanlış tercih yapmamak için yani ilerde niye burayı yazdım denemesi için nasıl tercih yapmalı

Şehir hastaneleri devlet hastaneleri ünv hastaneleri araştırma hastaneleri yaşlı bakım evleri aile aile ve sosyal pol. Bakanlığı. Sağlık bakanlığı sağlık ocakları

Yani bi sürü yer var. En iyileri nereler. Yardımcı olursanız sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(11,574 puan) tarafından
hemşire değilim ama ben olsa sağlık ocağı, bakanlık falan isterdim. 
(941 puan) tarafından
İşte hangisi iyi bilmek lazım cnm. Sağlık ocağı en rahatı ama tercih edilmiyor sanki
(11,574 puan) tarafından
puanı yüksektir alım da azdır büyük ihtimal
-Reklam-
0 oy
(647 puan) tarafından
Üniversite hastanesi yazmasın bence. Yer degistirmeleri çok zor oluyor. Devlet hastanesi olsa en küçük ilçeye bile gitme şansı var. Eşimin kuzeni üniversite hastanesinde hemsireydi. Evlendi Ankara'ya gidecekti ve koskoca Ankara'da gidebileceği sadece tek bir yer vardı. Zorla oraya gidebildi. Diğer türlü olsa rahatça tayin isteyebilir. Şahsi fikrim aile sağlık merkezindekiler cokr rahat oluyor. İleriyi de düşünüp oraları yazmasını tavsiye ederim. Diğer türlü nöbet ya da ağır hastalar vs çok zor
(941 puan) tarafından
Kendisi erkek. Sağlık ocağı biraz bayanlara göre sanki.
(647 puan) tarafından
Anladım olsun yine nobetsiz rahat olur. Bizimkinde var erkek hemşire
(941 puan) tarafından
Evet rahat olmak en önemlisi aslinda
(647 puan) tarafından
Benim tıp okuyan arkadaşlarımın çoğu aile hekimliği tercih ediyor uzmanlikta. Doktorlar da iş yükü daha az olsun istiyor. Kadınlar daha çok tercih ediyor ama erkek sayısı da az değil.
0 oy
(4,681 puan) tarafından
 yeğenimde 75 almış oda hemsir kendi alanın da tercih verecek  devlet hastanesi 
(941 puan) tarafından
Anladım cnm haklarında hayırlısı olsun ins
(4,681 puan) tarafından
Amin inşallah atama olur atanirlar
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Ben devlet hastanesinde hemşireyim bakanlık bünyesinde herhangi bir hastane yazar ise atama tayin daha kolay olur direk sağlık ocağına atama yok diye biliyorum
(941 puan) tarafından
Şehir hastanesi mı daha iyi devlet hastanesi mı cnm
(4,834 puan) tarafından
Şehir hastaneleri iş bakımından daha yoğun oluyor tabi ama bir şehirde mesel şöyle anlatayım Kastamonu devlet hastanesi iken de çok yoğundu eğitim araştırma oluncada aynı yoğunluktaydı şeçtiğin ilde başka hastane var mı bakmanız lazım
(941 puan) tarafından
Yani ilde tek hastane olmasi is yogunlugu bakimindan kotu
(4,834 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(941 puan) tarafından
Post üste ciksin
0 oy
(1,524 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ben paramediğim eşim hemşire eşim istanbul da eğitim araştırma hastanesinde acile atandı, öyle yogundu ki ama kendini aşırı geliştirdi bilmedigi şey kalmadı , şmdi kasaba gibi bir yere aldı tayinini burası cok sakin hastaları sevk ediyolar genelde, buradaki doktorlar mesela hep yeni doktor olmuş kişiler cogu zaman eşime soruyolarmış cogu şeyi eğitim araştırmada fazla fazla ogrendigi için ( küçümsemek icin demiyorum sonucta onlar da öğrenecekler vaka göre göre) yani birşeyler ogrenip kendini geliştirmek isterse ona gore yapsın tercihini, he ben kendimi yormak istemem cok bişeyse gozum yok modundaysa kucuk şehir yazabilir:) eşim şuanda burada köreleceğini düşünüyor mesela 

(941 puan) tarafından
Anladım cnm tesekkurler
0 oy
(941 puan) tarafından
Tam açıklayıcı cevap alamadım. Postum üste ciksin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 322 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 539 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 534 göst.
9 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,633 soru

12,154,097 cevap

36,585 kullanıcı