0 oy
87 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Méraba kizlar 27 haftalik hamileyim burda yabanciyim bazi sorunlar yuzunden memlekete gitmemiz gerekiyor haziranfa gitmek istiyoruz  hazirana kadarda bebek 8 aylik olucak nasil gidicem otobusle iki gunluk yol

Bebekde temmuzun 27 ne dogmalu o dogduktan sonrada kucuc bebekle nasil gidicem

Bi diyorum gedem memleketde dogsun bebek

Bi diyorum burdaki doktormun eliyle olsun  sinra ne olur ne olmaz 

Sizcr gidiyim ordami dogsun yoksa dogmu bekleyeyimmi 

Bebekle iki gunluk yol zor olmazmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de aynı durumu yaşadım ve bu sebeplerden dolayı gitmedim olduğum yerde doğum yaptım taze bebekle yolculuk yapılmaz Allah korusun hasta olur çok hassaslar çünkü ne olacağı belli olmaz tedbirli olmak lazım. Hem hamile halinle iki günlük yolu hayatta gidemezsin
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Normalde çok aşırı rahat biriyim. Kendi evimde lohusalık yüzünden annem babamla bile kötü olacaktim. En güzeli evinde olmak rahat rahat geçirmek o dönemi. Ama ben yaparım daha da sakinim sakinliğimi korurum dersen bilemem 
0 oy
(18,943 puan) tarafından
2 günlük bebekle yol tabi zor olur. Biz bile ne hale geliyoruz yolda degil ki bebek. 2 günlük yol için bence uçak bileti almak en mantıklısı olur. Gerçi zaten düşünmüşsünuzdur heralde bunu ama. Bence memlekette başka doktor bulursun. Orda doğum yap

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
19 Nisan 2022 Aile kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
6 Ocak 2020 Aile kategorisinde Elifalpaslan98 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,622 cevap

36,640 kullanıcı

...