+1 oy
919 göst.
Aile kategorisinde (3,233 puan) tarafından
Of kızlar eşimin sadece bayramda bir gün izni var arefe öğlen sonu başlayıp birinci bayram günü gecesi 12 de işte olması lazım bizde napsak gitsekmi diye düşünüyorduk ben eşimle aynı köylüyum . İşte tamam gidelim dedik eşim ne dese beğenirsiniz gideriz köye ama sen annengili göremezsin nasıl yani dedim ee bı gün Luk gidicez o da bizimkilerde kalırız sen annengile ne ara gitmeyi düşünüyorsun dedi bende tamam madem bayram kahvaltısını ettikmi kalkarız bizimkilere geçeriz sonrada yola düşeriz dedim hayır ya annem izin vermez demesinin kafam attı tamam bu bayram gitmeyelim hafta izninde gidelim sende annengili görmüş olursun hem diyor bu ne demek ben malmiyim Allah aşkına onun ailesini gorucem ama vakit az olduğu için kendi ailemi goremiycemisim çok az gorucekmisim ben de baya bağırdım işte siz beni mal niyetine aldınız diye hala ben sana kötü bişey demedim ki ne var bunda diyor ve şuan küsüz

34 Cevaplar

+4 oy
(7,968 puan) tarafından
Bencillik resmen onun ki ana da senin ki nee 
(3,233 puan) tarafından
Öyle tabiki o erkek ya kızın ki hiç bişey ben de seninde kızın var bayramda sen de yol gözle inşallah dedim bişey diyemedi
(7,968 puan) tarafından
O gozlerse sen de gozlemis olacaksın ama öyle deme bence
-Reklam-
+1 oy
(14,123 puan) tarafından
Ee normal zamanda da gidilir o ayri da bayram yani birde ayni yerdelermis oraya gidipde aileme gitmemek olurmu sacma bir dusunce olmus onunki
(3,233 puan) tarafından
İşte gotsemde çok az durcakmidim annesi izin vermezmis hala annesinden çekinmedi beni benden alıyor sanki .şeyi i kesecek annesi aklım almıyor
(14,123 puan) tarafından
Yani anneme gderken de izin verecekler ohooo....
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ne kadar bencil bir eşin var ya saçma sapan düşünüyor madem öyle anasına hiç gitmeyin sadece sizinkilere gidin o zaman
(3,233 puan) tarafından
İşte annesi korkusuna ölüyor adam kaç yaşında si kendine gel diyorum ben korkmuyorum annemden diyor ama anngile giderken yok bişey bozlumus d sonu tamir etmeye gidiyor diye söyler niye annesi sen gitme dicek diye
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Ah ah bu erkekler neden öküz anlamiyorum. Benimkide içerde hasta numarası yapiyir geceden bu yana gidip yastığı kafasına kapatacam 
(14,123 puan) tarafından
Allah seni:)
(1,778 puan) tarafından
Hahahah kız Allah seni sksksk
(3,233 puan) tarafından
Ah be gülüm işte herkesin var bı derdi
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Tavrını koy bence ya sizinkilere de gidin yada ben gitmiyorum de
(3,233 puan) tarafından
En iyisi bgiymemek
0 oy
tarafından
Evinizde gecirin anam gavga cikmasin 
(3,233 puan) tarafından
Evde onun olduğu gün inadına temizlik yapcam evi *** götürüyor kalkipta bı çöp almafim yerden o varken ona yaptiricam görsün el mi yaman beymi yaman
tarafından
Anaaa dellendi djjd
(3,233 puan) tarafından
Sen olda delllenme :D
tarafından
Ben daha beter olurdum Allah korusun Allah dagina gore kar veriyo demek djdjjd
0 oy
(803 puan) tarafından
Yok ya deseydin sen anne evladisin ben değilmiyim deseydin anneme gorurmuyorsan bende hiç gelmem o zaman deseydin
(3,233 puan) tarafından
İşte gitsemde az durcakmidim annesi izin vermezmis sanki baklava börek döşüyor biz gelecek diyede anneside elaleme rezil olmamak için arayıp duruyor gelin diye
(803 puan) tarafından
Niye sen esir kampında misin senin böyle herşeyini kısıtlıyor sende insan evladisin seninde anan baban var
(3,233 puan) tarafından
İşte ayriyken çok iyiyiz bı kötülüğün görmem ama köye gitcek olduk mu benim adamın kafası bı değişiyor annesi aradım bı değişiyor beni falan esir alamazda asla ama anasından korkması beni benden alıyor
(803 puan) tarafından
İnşallah yaş aldıkça değişir ne diyim
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Arefeden gidin o gece kaynanan da kalın  öğlen de annene geçin akşamüstü de evinize gidin bu kadar basit işte ama ahhh ah 
(3,233 puan) tarafından
İşte canim uxak şehirde olduğumuz için yola erken çıkmamız lazım işte eşim de az süre olcahi için annemgile gidemezmis
(14,429 puan) tarafından
Vallahi huzursuzluk çıkmasın diye hep bir susuyoruz da onlar niye hiç susmuyor
Her şey tamam diyen biziz ama seni de düşünmesi lazım burada
0 oy
tarafından
Onunki anne seninki değil istese yarım saat yine gider ki aynı köyde yeterli vakitte var bence eşin haksızlık ediyor 
(3,233 puan) tarafından
İşte kendi kizida var bu işler oarayala değil sıra onada gelecek er yada geç
0 oy
(1,768 puan) tarafından
En güzeli kendisi gitsin onun ki anaysa senin ki neymiş bu nasıl Kafa yapısı aynı köylüsünüz bide çok mu zormuş bir saat oturup el opmek
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Yerinde olsam tek gönderirdim
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Yerinde olsam kendi anneme gider kahvaltımı orda eder 1 saat felan da oturur ordan geçerim kaynanama 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Öyle adama koca demezdm bn ağaç kavuğundan mı çıkmışsn hem anası km oluyoda izin vermiyo samın taviz verme tek evlat o değil tek ana baba onlR değil annenin zoruna gitmicek mi buraya kdr geldide elimizi öpmedi diye kim bilir ne zorluklarla baktılar sna
0 oy
(548 puan) tarafından
Benimde annem izin vermez de ilk günden benimde ailem görmek ister de biz kayinvalideme kahvaltıya gidiyoruz ikiye kadar oturuyoruz ondan sonra anneme geçip akşam yemeği yiyoruz eşin sadece kendi tarafını dusunuyor
0 oy
(11,216 puan) tarafından
gidin herkes ailesine gitsin. madem oyle
0 oy
tarafından
Benim annem diyor ki herkesin anası aile kendine tatlı, yarın abimler gelecekler bir iki saat annemlerde kalırlar, sonra gelinimiz kendi annesinin evine gider, bayram günü de bizimkiler hep beraber dünürünün evine bayrama gider gelinini de orda görür, on gün abim annesinde gelin annesinde kalır, sonra giderler, ne tak ne rak, bitti gitti.

Vallahi artık çığlık atacağım, bayram bayram kavga etmeye ne meraklı bu erkekler anası danasi yüzünden.
(1,778 puan) tarafından
Bende böyle yapıyorum kuzum, annemde kalıyorum çoğunluk, görümcemlerde bişey demiyor bazen surat yapıyorlar ama takmıyorum, çünkü onlarda çoğunluk annelerinde
tarafından
Ben de görümceyim, geçen defa geldiklerinde kaç defa aradım görmeye gitmek için müsait değilim dedi, sonra müsait oldugunda abim annemlere getirdi bir saat oturup kalktım, gelin de benimle beraber kalktı abime beni yine annemlere bırak dedi. Ne surat yapacağım banane, herkes istediğini yapsın, nasıl ki kaynana görümce bana karışmasın istiyorsam ben de karışmıyorum.
(1,778 puan) tarafından
En iyisi boşver, sen gene iyisin, ben müsait değilim asla demem gel görüşelim derim çünkü görümceme karşı kin veya fesatlık beslemem asla, 1 gün kaynanamda kalıyorum o zaman Görümcemi arıyorum gel seni görim annemlere geçicem diye görüyorum akşama kadar sonra gidiyorum, bizim iznimiz çok az olduğu için mecburen herkeste 2,3 gün anca kalıyorum kuzum fazlada kalmıyoruz zaten, bende Görümce olcam ve annesinde kalsın derim, annemler laf söz etse onlara kızarım çünkü herkesin kızı kendine kıymetli
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Herkes kendi ailesine gitsin 

Bune yaa hemen hemen cogu evliliklerde var bu senin ailen benim ailem meselesi 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
O korkabilir anasından ama ben senin anandan korkmuyom de. Annenlere gider bayramlaşırız sonra benimkilere gider bayramlaşır döneriz axı çoğu yok diceksin. Sanki 7 memleket uzakts 2 ailede aynı yerde işte. Allah Allah
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Manyaga bak yarı yarıya gidin boyun egmeyin bacım böylelerine
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Biz ayji koylu degiliz nen ilcedeyim o koyde 45 dk mesafe var. 

Gunubirlik gelince orda yemegi yerdik esim beni annemlere bırakırdı direk meselasibraki sabah hurdan cikar ora tekrar ugrar giderdik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
29 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 2,307 göst.