0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Hanımlar küçülen bebek kıyafetleriniz varsa bi kaç komşum onun için uardım eder misiniz 
notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Önceki postta bezi kendin için 

Kıyafeti komsun için 

Benim içinde bişey toplasana elin degmisken 
(15,952 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️Demi yaa biz sokaktan topluyoruz sanki
tarafından
Yardım eden olduysa kesin Bez için bunlar keriz ben biraz daha yoldayım demiştir :D
tarafından
Ya gerçekten üzülüyorum belki doğrudur ağzımın orucu ile günaha giriyorumdur ama inan burdakilere inanmak çok zor ya neler gördük. Hani tanıdık olsa gozum kapalı gondereyim. Ama tanımıyorum ki kimbilir kim
tarafından
Boşversene canım buralar da neler neler gördük gerçekten ihtiyacı olan çevreden falan bulur yada elinin altında satılacak ne varsa satar yine alır ne dediği bile belli değil sürekli farklı yazıyor burdan belli
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Daha kendin bile hangi yalanı söylesem diye karar verememussin bir postta kendine birinde komşuna 
(15,952 puan) tarafından
Yalancı in mumu yatsıya kadar yanarmis bununku ikindiyi buldu ☺️
tarafından
Aynende öyle bir kendileri akıllı çünkü
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Bacım yanlış anlama ama diğer postunda bezi kendine istedin hiç inandırıcı degilsinnm.......
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Kız kendine bez buldun da komşuların mi kaldı şimdi
0 oy
tarafından
sana uzun vadeli bir cozum ara dedim :) bu sekilde iyi niyetleride suistimal edersin. bez mevzusu kapandi simdi kiyafet yarinda baska sey boyle uzar gider. 
0 oy
(322 puan) tarafından
Hep merak ediyorum bu yardım isteyenler neden sürekli yeni açmış oluyor hesabını. 3 saat önce hesap açıyorsun 3 postunda da yardım istiyorsun. Hakikaten bebeğine bezi buldun da komşunun kıyafet sorunu mu kaldı. Milleti bu kadar enayi yerine koymayın.... 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 412 göst.
8 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda kara (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 267 göst.
8 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda kara (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,073 soru

23,616,458 cevap

306,592 kullanıcı

...