0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar adetimden 3 gün geçti test yaptım ikinci çizgi silik çikti akşamına kan testi verdim hcg degeri 50 çıktı ertesi gün tekrar verdim 87 çıktı doktor ne hamilesin ne değilsin dedi başına gelen oldu mu ne yapmak gerekiyor bu durumda 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(7,793 puan) tarafından
Hamilesin ama iki gün sonra bi 200 beklenirdi 1 gün sonrada 100 olsa iyi olurdu ama aynı saatte verirsen böyle olur ama yinede artış güzel hamilesin
(3 puan) tarafından
Bn bekleyemedim hemen ertesi gün tekra verdim 87 ye çıkmıştı
(7,793 puan) tarafından
Tamam canm ertesi gün aynı saatte verdiysen 100 olmalıydı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayrli olsun cnm hamilesin bnmde 42 ckmisti
(3 puan) tarafından
Sağolasın canım benim artış ne zaman oldu sneinki peki kaç gün arayla
tarafından
1 hafta snra cagirdi beni 100 kusur cktikmsti cnm
0 oy
(122,901 puan) tarafından
hayirli olsun gebeligin
(3 puan) tarafından
Sağolasın canım benim allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum 2 gün arayala ver tam 2 ye katlanırsa sağlıklı gebelik olur bu doktorlarda ne güzel konuşuyor tövbe ya ne hamilesin ne değilsin ne demek şuan hamilesin ama sağlıklı bir gebelik mi onun öğrenmen için biraz zamn geçmeli
(3 puan) tarafından
Evet doktorlar öyle konuşunca insan bi kalakaliyor napicagni bilmiyor beklemek gerekiyor sanırım bu durumda net bişey söylenmeyince insan nasıl davranacağını bilmiyor yavaş artış olması normal mı ki acaba
tarafından
Çok erken daha yavaş veya hızlı demek in bence canım takma kafana iki gün geçsin tekrar ver bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 1,273 göst.
0 oy
3 cevap 446 göst.

405,727 soru

12,158,172 cevap

36,597 kullanıcı

...