0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından

Bu bayram çocuklarımla tek evdeyim, şeker aldım ama sadece kapıyı çalan çocuklara verebilicem :angel: eşimde çalışıyor olacak geceye kadar, zaten kimsemiz yok, gidecek bir kapımız yok:angel: bende bahçeye indiririm çocukları falan biraz güneşlenirler napim, söyleyin bakim bu bayram benim için nasıl geçer? Bakıyorum herkes kavga ediyor ilk şu aileye gidecez bu aileye gidecez diye, biraz şükür olsun insanın içinde gidecek kapısı olmayanlar napsın amann

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bayramı sevmiyorum hele bu sefer hiç tadı yok 
(1,775 puan) tarafından
Dimi, tek geçince daha bir şey oluyorum ben ya
tarafından
Nerde o eskiler bayramlar diyorum eşim diyor yaşlanmaya başladık bizde ☺️
-Reklam-
0 oy
(20,725 puan) tarafından
Aman eski bayramlar yok zaten kuzum
(1,775 puan) tarafından
Öylede kuzum napim çocuklar için üzülüyorum:/
(20,725 puan) tarafından
Haklısın valla onlara zor :(
0 oy
(1,561 puan) tarafından
İlk defa bayramjn gelmesini istemedim eski bayramlar gibi bayram yaşardık biz ama bu bayram ağır geçecek bana 
(1,775 puan) tarafından
Niye kuzum
(1,561 puan) tarafından
Babam yanımızda değil arayamiyorum gidemiyorum annem ablam diğer ablamın köyüne gidecekler bugün bu seneye kadar bizim bahçe evinde arife günü akşam 5 gibi toprak fırın yanar içine bizim köyün adetleri gibi birşeyler koyar sabaha kadar içinde piserdi kendi kendine sabah babamı namaza gönderince annem biz falan açar babam namazdan gelene kadar bayram sofrasını kurardık ama şimdi ailemden kimse yok yanımda ilk defa
(1,775 puan) tarafından
Benimde kimsem yok kuzum, 5 yıldır hep tek geçiriyorum napim
(1,561 puan) tarafından
Sende haklısın canım ne biliyim ilk defa olunca zor oldu biraz açıkçası
0 oy
(158 puan) tarafından
Gram bayram sevinci yok;((
(1,775 puan) tarafından
Benimde, tatlılar yapan var ben hiçbirşey yapmadım
tarafından
Bende yapmadm açıkcası bizde yanlızız insana çok koyuyo böyle şeyler
0 oy
tarafından

Alll benden de o kadar benımkı de gece gıdıcek :)  kımsesızler gıbıyız valla 

(1,775 puan) tarafından
Ay hiç sorma Emniyet personeli eşleri olarak gelin bir sarılıp ağlayalım, ne bayramımız var ne bişey
tarafından
Bıze zaten ne bayram ne seyran var be… hekes bayram ıznı kac gun dıye konusuyor benım hıc umrumda degıl :D normal ıznımızı alabılırsek sukur
0 oy
(2,387 puan) tarafından

:(Bizde köye gidecez belki ama gitmessek baya sıkılırim  inşallah gideriz 

Bide özel değilse sizin aileler nerde

(1,775 puan) tarafından
Çoook uzaklarda
0 oy
(3,266 puan) tarafından
İnan o kavga edenlerden daha iyi durumdasın. Bende memleketten ailelerden uzakta yaşıyorum çoğunlukla bizim de yalnız geçer bayramlar. Bu bayram arkadaşlarımızı davet ettik gelecekler bu gece gelmeseler evde yine geçecekti. Bayramlara olan eski heves o ne bileyim ambians kalmadı hiç 
(1,775 puan) tarafından
Evet kalmadı, kız bakıyorum anneme gidecez babama gidecez, öteki diyor ilk bana gidecez, insanlar ufak bir olayı ne kadar büyütüyorlar, ikisinede gidersiniz koskoca 3 gün var yani önlerinde
(3,266 puan) tarafından
Erkekler genelde kendi ailelerini üstün görme cabasi içinde olduğu için böyle oluyor. Memlekette olsak bizde de aynı şeyler aşağı yukarı olurdu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 480 göst.
31 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 366 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Anneyim25 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 381 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.