0 oy
1,891 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşim denen pislik oğlanı banyo yaptıracaktık sobada ki güğümle yaptıracaktı onun içine de kömürğn tozu olmuş kombide var evde ama o hala su kaynadı onuynan yaptır dedi bende içi pis su akıyo sanki onuynan yaptıracm dedim yok dedi ben de yaptırmıyom senyaptır dedim bana kafama yumruklar tokatlar kemerle dövdü geri bide sonra çekti gitti kimin yanına gittiyse bende kendim banyo yaptırdım uyutacağım oğlumu her bayram böyle hamileysim dövdü çatal soktu bacagıma gine böyle bıktım artık 

28 Cevaplar

0 oy
(1,171 puan) tarafından
Of ya çok üzülüyorum böyle. Ne haldesin ya 
-Reklam-
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Sen ne anlatiyosun böyle dogrumu bu dediklerin 

Senin hala o evde ne işin var bacım 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Böyle postlar burda okumak istemiyorum ya çok üzülüyorum neden böyle yapiyolar hiç mi merhamet yok vicdan yok pis suyla yikamadigin için çocuğu dayak yiyen bı kadin var Allah ıslah etsin bnce sığınma evine gidin eğer arkanızda kimse yoksa çünkü bugün böyle vuran yarın öldürür bi kadın daha haberlere çıkmasın keşke idam gelse artık bunlardan 1 -2 tane sallandirsalar belki diğerlerinde korkar 
0 oy
(906 puan) tarafından
6 aylik bir cocugun var ve tekrar bu pislikten hamilemisin ? SiIn neyiniz var ya !! Boyle adamlara neden aurekli cocuk yapma derdine dusuyorsunuz anlamadim ?
tarafından
Hayır sadece 6 aylık oğlum var hamile değilim oğluma hamileyken yaptı
0 oy
tarafından
Darp raporu neden almıyorsun şikayet etmiyorsun 
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Yemin ediyorum böyle şeyler okuduğum zaman yüreğime yumruk oturuyor resmen böyle bı adama neden ikinci bir çocuk yaptın ki 
tarafından
Hayır sadece 6 aylık oğlum var hamile değilim oğluma hamileyken yaptı
0 oy
(352 puan) tarafından
Bacım sizin normal bi aileniz yok son postundan sonra diğerlerini de okumaya geldim hepsi bi kaos kendine de o bebeğine de yazık etme ya git ailenin yanında ciddi bi şekilde dur düzelen kadar gitmiyorum diye yahut boşan Kocan dengesiz psikolojik ruh hastası Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2,197 puan) tarafından
İşte bu postların ve yeni açtığın postlar öyle alakasız ki sen bu kişiyle yeniden yaşamaya başladınve mutlusun ya yeni postlar doğru değil ya bunlar ya da ikinize mucize olmuş dyzeldinuz 1 ayda...
tarafından
++++++

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 726 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 773 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,403 göst.
0 oy
10 cevap 478 göst.

414,270 soru

12,467,451 cevap

46,955 kullanıcı

Kategoriler

...