0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (7,478 puan) tarafından

Ben coook korkmustum ağlayarak annemin yanına gitmiştim :D

Sizin varmı komik anılarınız 


Şimdiden söylüyorum linclicek hiic yorum yapmasın burda neler konuşuluyor ve REGL UTANILACAK BİŞEY DEĞİL!

37 Cevaplar

0 oy
(3,152 puan) tarafından
Beni annem hazırlamıştı böyle bişey olucak olunca korkma sakın diye olunca anneme söyledim anne oldum galiba dedim hemen ped koymuştu. Korkmadım yani canım.
(7,478 puan) tarafından
Ne güzel bn zirlamistim
(3,152 puan) tarafından
Çok agrimisti agrirken bende ağlamıştım akşama kadar. Abim de zavallim ne olduğunu da bilmiyor üstümü falan örtüyordu çok düşkün bana oda benle ağlamıştı :)
(7,478 puan) tarafından
Ayy ne düşüncemi bı abim varmış maşallah
(3,152 puan) tarafından
Allah razı olsun ondan o kadar beni düşünür üstüme düşer ki asla hakkını ödeyemem. Keza eşim de öyle çok üstüme düşer çok düşüncelidir. ikisi de gözümden akan yaşa kiyamazlar. Allah onları alsın cennetinin en güzel yerine koysun inşallah abime de kendi gibi merhametli bir eş denk gelir. Rabbim kardeşlerimizin de eslerimizinde ailelerimizinde yokluğunu göstersin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ayni senin gibi olmatm cok agladm 
(7,478 puan) tarafından
Ayy korkunçtu :)))
0 oy
(7,036 puan) tarafından

Bizm ev bahceli mustakil evlerdendi avlulu ev derler bizim burda tuvalet disardaydi gitim  oldugumu anladim anneme seslendim seslendim gelmedi en son abim geldi ne oldu dedi bisi yok dedik israr eti yok bisi yok dedim sonra ablam geldi ablama soyledim o yafdim eti anlati herseyi annem de adet oldum diye bedua edip durdu :) cok sever beni canim annem :) bana anneligi ablam yapti 

(7,478 puan) tarafından
Güzel yürekli ablan ♥️ abide çok meraklı :D
(15,948 puan) tarafından
Canım ya:( Şükür ki ablan varmış.
(7,036 puan) tarafından
Evet benden 3 yas buyuk ama herseyime o yetisir okula gidince sacimi o tarar bwslenmemi hazirlardi onun dizinde uyurdum korkunca ona kosardim okul velini cagir diyince onu alir gotururdum annem o benim abim evet fazla merakli biri :)
0 oy
(3,490 puan) tarafından
Annem yanımda yoktu babannemin yanındaydım söyleyemedim ona, hastalandım bir hafta yatak döşek yattım titredim ağrılar sızılar neler çektim, annemi öyle özlemiştim ki:( 
(7,478 puan) tarafından
:((((
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ben reglin ne olduğunu bile bilmiyordum olduğum zaman.

Okulda karnım agrimisti son ders eve bı geldim korkudan hüngür hüngür ağladım annem geldi o söyledi genç kız oluyosun falan anlattı ama 3 gün kendimi çok kötü hissetmiştim.
(7,478 puan) tarafından
Ağrı anlatılmaz yaşanır cinsten vala :D
(2,140 puan) tarafından
Hemde nasıl varya
0 oy
(15,948 puan) tarafından
Arkadaşımın doğum gününe gidecektim. Gitmeden tuvalete gideyim dedim. Bı gittim. Aaa kan. Şok oldum. Tuvaletten çıktım. Annemin suratına baktım. Nasıl baktiysam annem hemen anladı. Geldi mi geldi mi diye şaşırdı o da. Zaten annem önceden bilgilendirmisti beni. Hazırlanıp gittim doğum gününe. O gün halam falan dalga geçmişti aramıza hoşgeldin diye. Ona çok bozulmustum ama☺️ hey gidi hey
(7,478 puan) tarafından
Koskoca bı maziii :))
0 oy
(3,785 puan) tarafından
Ben yaşıtlarımdan daha geç adet oldum o yüzden adetin ne demek olduğunu biliyordum korkmadım eger adet olmamaya devam etseydim annem okul tatil olur olmaz hastaneye goturecekti neden olmuyorum diye okulun tatil olmasına 2 hafta kala olmuştum :) 2 gun müthiş bi karin ağrısı çekmiştim o karın ağrısını hala unutamam tabi adet olmak aklımın ucundan geçmiyor okuldan eve bi geldim çamaşırım berbat bi durumda nasıl temizlenecek diye düşünmüştüm ve okul eteğine nasıl çıkmadı diye şükretmiştim:)
(7,478 puan) tarafından
İyi bari kız olmusun son anda :)
(3,785 puan) tarafından
Aynen çok şükür:)
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ben 7 ci sinif bitiminde olmustum mayisin 10 du hala aklimda .okula ip goturmusdum ip atliyordum ders bitmi eve giderken cok adladim her hal o yuzden karnim agriyor diyordum eve gitdiyimde regl oldugumu gormustum tabi karisik duygular icindeydim.
(7,478 puan) tarafından
Ah o karın ağrısı yokmuuu :)
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Ölecem saniyodum kan goruncs phahahaah
(7,478 puan) tarafından
Hahahah bendeeeeee
0 oy
(3,259 puan) tarafından
Benim annem çok iyidir ama bu konularda maalesef hep eksik büyüdüm. Regl olmadan bir kaç gün önce orkid tanıtım amaçlı paketler dağıtmıştı içinde kitapçık 3 adet orkid felan vardı okulda dağıttılar erkekler güldü biz ne olduğunu bile anlamamistik neyse çantama attım eve geldim okudum Bayaa. Olduğumda anladım ne oluyor utana sıkıla anneme söyledim annemde hayırlı olsun dedi bisey demedi daha. Ya çok şey var o zamandan 34 yaşındayım ama unutmadığım ergenlikten bana kalan çok zorluklarım oldu.
(7,478 puan) tarafından
:/ kimin yoki kuzumm
0 oy
(1,314 puan) tarafından

Hiç unutmam beynime kazılmış gibi 6 sınıftaydım bilmiyordum korkmuştum olunca okul koridorunda bağırmıştım ölüyorum yardim edin diye :D öğretmenler gelmişti  iza etmiştim ailemi çağırın ölüyorum demiştim bangır bangir bağırmıştım okul koridorlarında sonra bayılmıştım kendime geldiğimde öğretmenler odasindaydim ondan sonra anlattılar olanı biteni 2 hafta rapor almıştım gitmedim okula  rezalet bir gündü..

(7,478 puan) tarafından
Ahhahah :D okuluda birbirine katmayini ne bilim :)
(1,314 puan) tarafından
31 yaşındayım ama bilinç altına öyle kazilmiski unutamıyorum o zamanı  :)
0 oy
tarafından
Hiç hatırlamak istemiyorum annem ped ble almazdı :// ama korkmamıştım biliyodum 
(7,478 puan) tarafından
Ne güzel bilincliymisin cnm sn
0 oy
(381 puan) tarafından
Ya ben şok olmuştum o zaman ayağım kırıktı komple alçıdaydı afedersiniz lazımlığa yapıyordum çişimi :D Bittikten sonra bir baktım daha önce görmediğim garip kırmızı bişey çok korktum aklıma bile gelmedi regl olduğum. Bağıra bağıra annemi çağırdım annem geldi baktı gülümsedi hafifçe tokat attı yanağıma ben hala şokum ne oldu ne vuruyon dedim. Genç kız oldun artık yanakların al al olsun diye vurdum dedi sonra çok sevindim büyüdüm ben falan havalarına girdim :D Hemen hevesli hevesli kız kardeşime git bana ped al ben regl oldum dedim. O safiloda gitmiş kalınlardan almış ben bi tak bir rahatsız oldum başladım ağlamaya küfürler etmeye. Hani reklamlarda yok incecik yok hiç hissetmezsiniz yok çok rahat diyodunuz bune ben ömür boyu bunlarımı kullanıcam diye hem bağırıyom hem ağlıyom tabi kalını var incesi var nerden bileyim zannettim hepsi böyle annemde geldi noldu diye anlattım kutusuna baktı kardeşin kalın almış korkma inceleri var dedi gitti aldı onu kullandım, tabi o daha rahat ondan sonra ben hava atmalara devam :D :D
(7,478 puan) tarafından
Ahhaha :D hava atmaya buda ne bilimmm :)
(381 puan) tarafından
E tabi benden büyük 4 ablam var hep küçük muamelesi görüyordum olduktan sonra artık bende ablamlar gibiyim diye çok sevinmiştim :D ki bilinçliydim regl ne demek diye ama o anki ilk korkuyla unuttum herşeyi hiçte ağrım olmamıştı hala daha hafif geçer adetlerim şükürler olsun. Tabi şuan hamileyim 8 aydır rahatım :D
0 oy
(7,159 puan) tarafından
Komik anım yok zaten ablam öncesinde korkmayayım diye her şeyi anlatmıştı. 
(7,478 puan) tarafından
Ne güzel vala ben hiç bisi bilmiyordun
(7,159 puan) tarafından
Ablam da senin gibiymiş ve çok korkmuş o yüzden öncesinde bana anlatmıştı.
0 oy
(503 puan) tarafından
Gece olmuştum ablam nişanlısıyla konuşuyordu ağlayarak ablama demiştim
(7,478 puan) tarafından
Ahhah :) çocuk duymamıştır inşallah
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Amcam polisti çankırıya tahini çıkmıştı onun yanında kalıyordum halam vardı bide tam yola çıkıcaz köyümüze gidicez benim nasıl karnım ağrıyor ama ölüyorum lavaboya gittim baktım kan hemen halama söyledim bez verdi bana bunu koy dedi bide beyaz pantolon vardı bende öyle ağlaya ağlaya gitmiştim köye amcam da hastaneye gidelim falan diyordu bende istemedim annemlere söylemiş halam annem ped vermişti gösterdi falan öyle 
(7,478 puan) tarafından
Ah bu erkekler hiç biseyden haberleri yok halbuki :D
0 oy
(762 puan) tarafından

:D

Bilmiyordum ne oldugunu annemde o zaman pek anlatmamıstı bana gordum aglayarak anne ben kanser oldum dedım 

(7,478 puan) tarafından
Ahahha :D

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 499 göst.
0 oy
15 cevap 352 göst.

386,002 soru

11,540,344 cevap

35,213 kullanıcı

...