0 oy
1,005 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
21 aylık kızıma külotlu çorap ve elbisenin üzerine hırka alacaktım iftardan sonra memlekete geldik tatile kaynanamgildeyiz kızım ishaldi biraz diye eşim benj götürmedi görümcemi götürdü o alır dedi ..sinirim bozuldu sanki annesi o ben almam gerekirken gitmiş şimdi o seçiyor çok bozuldum haksız mıyım ben mi abarttım ya

29 Cevaplar

+1 oy
(1,663 puan) tarafından
Kızına görümcem bakabilirsin aslında ama işte erkekler düz mantık annesi yanında olsun başkası dilinden anlamaz modunda lar 
(274 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm madem öyle o zaman görümce evde kalıp bakaydı yiğenine++
(1,663 puan) tarafından
Bu görümce ler bilerek yüreğimizi patlatmak için yapıyorlar bizimkinde kocasından bir şey istemez çay gideriz kalkıp bir kek yapmaz gelirken bir şey al gel gardaş olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece külotlu çorapsa  bebiş ishal bide sknti etme 
0 oy
(15,891 puan) tarafından
E çocuğun hastaysa yaninda kalman daha iyi olmuş. Bizimde bazi ihtiyaçlarimiz vardi eşim tek gitti. Bu saatte çocuğu götüremezdim. 
tarafından
Kızım o kadar da hasta değildi onu da götürcektim tabiki
(15,891 puan) tarafından
Iyide canim zaten ishal diyorsun nasil güvenip dışari çikacan. Uyku saatinde çocuk avm de perişan olurdu.
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Kendime dert ararken ben kuzum öyle olmuş biraz
tarafından
Kızımı da götürcektim tabiki
0 oy
tarafından
Canım kızın rahatsızlanmış onu nasıl bırakıp gidecektin ben bunda birşey görmedim herşeyi sorun haline getirmeyin bence 
tarafından
Kızımı da götürcektim öyle hasta değildi ki sadece biraz ishal
tarafından
Tamamda olan olmuş yani çok büyütüyorsun bence
(286 puan) tarafından
Ishal gayet te baya bi hastalik canim bid3 cocuk yani
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Çocuğun hastaymış yanında kalman daha iyi bence abartmissin biraz 
tarafından
İyi de öyle birşeyi yılki sadeve hafif İshal kızımı da götürcektim
0 oy
(8,431 puan) tarafından
Canım çocuğun hastaymış ben olsam bozulmam
tarafından
Kızım öyle çok hasta değildi birşeyi yok ki sadece hafif ishal onu da götürcektim
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Mağazada olanları atsın fotoğraf iste çocuğun hasta sonucda hem sen karar vermiş olursun 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Haksizsin bacım çocuk hasta xok mu önemli hırka çorap alsınlar ne var
0 oy
tarafından
İshali niye hafife alıyorsunuz onu anlamadım.
0 oy
(745 puan) tarafından
Yani olaya surdan bak sen hasta çocukla ilgilen diye adam bacisiyla gitmis seninki yapar mı dersen kendi giderdi oraya bakardı bana resim atardı öyle alırdı yoksa peşine birini takmaktan nefret eden birisidir kocis 
0 oy
(747 puan) tarafından
Bence abartmissin. Hasta oldugu icin seni goturmk istememis ihtiyacini da halasiyla gidermek istemiş.. ben bunda bi sorun göremedim
0 oy
tarafından
Çocuk hastayken yanında olman önemli evde bırakıp gitmen daha mı iyi olacaktı canım anladım canın sıkılmış ama bir kadın ile erkeğin alışveriş yapması çok farklı olacağından eşin kardeşini götürmüş ne güzel işte
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Bosver canim ya herseyi olay etme kndine
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Yok canım kendini gazlanma. Bebek hastaysa senin onunla kaldığın iyi olmuş ama istdiğin özel bi model varda tsbi sana foto atsınlsr
0 oy
(65 puan) tarafından
Ben olsam kiyafetleri getirdiklerinde elime bile almazdim kim begendiyse o giysin giydirsin derdim
0 oy
tarafından
bu senin kizacagin birseyse ve esin bunu goz ardi etmisse seni ya yeterince tanimiyor yada onemsemio. bence buyutulecek birsey degil ama esim beni tanir ve boyke birsey yapmazdi. sende once asil.meselenizi ogren
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Bir çorap değil mi abi lardes birlikte alsınlar ne olacak kızınız hasta diye eşiniz kardeşi ile gitmek istemiştir. Kendinizi doldurup üzülmeyin aranız kötü olmasın.
0 oy
(485 puan) tarafından
Bence haklısın canım sen annesisin yani ister gidersin ister gitmezsin ben sinir oluyorum ya eşlerin bizim yerimize karta vermesine isal ise bölmüş yani orada emzirme odaları var altını degisirdin bence :)eşin orada çocukla uğraşmamak için getirmemiş benimkide yapiyo arada böyle takılma boşver bayramda tadın kaçmasın bidaha da gorumcenin yanında felan eksiğim var deme boşver :)erkekler ince düşünemiyo
0 oy
(2,074 puan) tarafından
görümcenle ilişkinize de bağlı canım aynı durum olsa ben çıkamasam görümcemden rica ederdim sen gider misin bana foto atarsınız filan diye ya da eşim tek giderdi ama dert etmezdim görümcem de gitse. ama nispet yapar gibi yapıldıysa hoş değil tabi. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 592 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 377 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Umudunuyitirme (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 608 göst.
25 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,058 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...