0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Selamün aleyküm hanımlar ben şimdi üye oldum baş vurmadığım taktik kalmadı bide sizlere sorayım dedim oğlum 3 yaşında gece uykusu nedir bilmiyoruz ben 3 yıldır gece uyumuyorum oğlum asla geceleri uyumuyor mesela gün boyu uyumadı diyelim akşam 10 da yatsa12 de 11 de yatsa 1 de 1 de yatsa 3 te yani muhakkak kalkıyor ben buna nasıl mani olabilrim şu an saat dokuz geceden beri ayakta uyumadı haliyle bende uyumadım geceden beri çıldırıcam artık ve ben her gün böyleyim gece uykusu almıyorum varmı uardımcı olabileceğiniz bir şey

6 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ay yegenimde boyle canim cozumu hic olmadi okuyunca bi an yegenimj anlatiyon sandim
(9 puan) tarafından
Vallahi çıldırıcam artık napacağımıı bilmiyorum
(22,059 puan) tarafından
Cok zor ya valla:(
(9 puan) tarafından
:(((((
-Reklam-
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Gece gündüz ayrımını yapamıyor sanırım akşam saat 8 den sonra Loş bir ortam yap canım belki farkeder gece olduğunun
(9 puan) tarafından
Sorun gece uyumasında değil canım gece uyuyup ta geri kalkmasında ama deniycem dediğini
(1,089 puan) tarafından
Şu hümananin çayları var denedinmi ondan canım baya ise yariyormus
(9 puan) tarafından
Yok denemedim bir araştırayım papatya çayını da önerdiler
0 oy
(137,546 puan) tarafından
bilemedim yaa      
(9 puan) tarafından
Bende  valla
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Doktor uyku yapıcı bir ilaç vermedi mi ? Götürdün mu yani
(9 puan) tarafından
Götürdüm vermedi geceyle gündüzü karıştırmış dedi büyüdükçe düzelir dedi ama daha düzelme yok
(47 puan) tarafından
3 yaşındaki çocuğa uyku hapı verilmez sakın denemeyin yazık bence uyku eğitimi veren kişiler var instagram da irlandalıanne var ondan eğitim alabilirsiniz.
(6,047 puan) tarafından
Kafasına göre değil tabiki. Doktor kontrolünde çocuklar için yapılanlar var sadece düzenlemek için...
(9 puan) tarafından
Bir bakayım yaaa zaten ilaç falan vermem ben mümkün değil
0 oy
tarafından
uyku rutini  yada denedin mi gunduz de mi böyle? yorulmuyormu canm gündüz uyutma gece uyut 3 yıldır da alışkanlık olmuştur simdi ona papatya cayi uyku yapar mesela lavanya yagi da ayni sekilde doktora danisarak dene istersen
(9 puan) tarafından
Denedim mesela 10 gün gündüz uyumadı gece uyudu ama eskiye geri döndü durduk yerde ve ben gezen birisi değilimki diyelim gece uyku düzeni bozulsun
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Gündüz uyutma akşamda 8 oldumu yatağına götür uyut kalkarsa da dikkatini dagitma odadan çıkarma uyutmaya devam ettir oyun oynama kesinlikle uykusu yok diye odadan çıkarma aman uyumaz boşver diye odadan yine çıkarma. Yani ne yap ne et uyut. Sabahta 8 de gune başlayın yani 8 e kadar odadan çıkarma ışık açma.
(9 puan) tarafından
Çok denedim canım dediğini bir buçuk saat çıkmadım odadan uyuma numarası yaptım hareket bile etmiyorum sırf uyusun diye ama çocuk cin ali gibi bakıyor etrafına bi kere yine böyle yaptım onda da gerçekten uyumuşum çocuk beni yatırıyo kendi yatmıyo
(9 puan) tarafından
Gidip yatıcam valla bu günde bayram gelen giden olur kapıları kitler yatarım mecbur gözüm kapanıyo
(1,403 puan) tarafından
Ah canım ya valla üzüldüm bı uyku egitmenine danışınız belki düzene girer
(9 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah dün öğlen 1 de uyudum valla gece boyu uyumadım bak şimdi gene ayakta

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 298 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 123 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 397 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 36kubra25 (2 puan) tarafından soruldu

414,003 soru

12,460,483 cevap

46,693 kullanıcı

Kategoriler

...