+1 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (739 puan) tarafından
Cuma günü spinal anesteziyle sezaryan oldum, oturur pozisyonda ve ayağa kalktığımda gözlerim çok feci ağrıyor, sanki bi basınc oluyor gözlerim yaşarıyor , yatarken veya yere bakarken ağrımıyor, böyle bişey yaşayan var mı normal bir durum mu

2 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Spinal olduguma bin pisman oldum.tam 12 gün boyunca baş  agrisi kulakta dolgunluk yasadim. Yatarken hic sorun yok ama kalkmaya basladigim an zonkluyordu başım. Sabah öğlen akşam  nescafe gold ictim gunde 2 defa da agri kesici ictim ona ragmen cok az fayda etti
(739 puan) tarafından
Gerçekten bende böyleyim biraz otursam gezinsem zehir oluyor , yatarken hiçbişey yok ama ilginç , keşke genel anestezi olsaydım
(3,951 puan) tarafından
Bende 2 defa genel anestezi oldum onun yaninda bu çektiğim eziyet gibi biseydi. Ben genel istedim ama yenek yemistim ondan spinal yaptilar
(739 puan) tarafından
Benimde bebeğim 37 haftalıktı , doktorum genel anestezi alırsan bebeğe narkoz geçer çıkınca rahat ağlayamaz küveze girmesin dedi diye böyle tercih ettim , bide bebeğimi görürüm diye düşündüm ama zormuş gerçekten o anın gerilimini yaşamak da zordu
(3,951 puan) tarafından
Evet canim ben böyle olacagini bilsem ne olursa olsun uyutun beni derdim
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benim boyun kısmında nefesimi zor alacak şekilde boyun tutulmasina benzer ağrı yaptı ama baş ağrısı göz ağrısı yaşamadım 
(739 puan) tarafından
Pişmanım spinal anestezi olduğuma gerçekten , bebeğimi görmek istedim bide ona narkoz gitmesin istedim ama bu ağrı çok felaket

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 193 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 88 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde H.A.N Annesi (3,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,897 soru

12,431,432 cevap

45,685 kullanıcı

Kategoriler

...