0 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhabalar ablalarım kardeşlerim bi sorum olacak ben 4 aylık hamileyim ve 4 gün önce doktora gittim gayet iyi güzel dedi neyse şimdi benim sol alt karnımda böle ayağımı kaldırırsam veya otururken doğrulurken eğilirken orda bi dolgunluk var sanki orda su balonu var böle oynuyor gibi oluyo bende endişeleniyorum bunu yaşayanınız var mı neden oluyordur acaba ?

Ara ara yeşil koyu sarı akıntım oluyo kahveye dönük mü diye bakmaktan artık gözlerim yoruluyo doktorlara söyleyince olabilir diyorlar buna 

İdrar yolları tahlilimde bakteri gözükmüyor ama crpm nerfeyse 5 e yakın çıkmış tam o tahlili vermeden 1 gece önce ishal kabız çok kötü bi geceydi o da yükseltmiş olabilir ama hal böyle olunca korkuyorum doktora da 15 günde bi randevu alabiliyorum 

Benim gibi sol alt karnında dolgunluk hareketle basınç hissi bunları yaşayan var mı varsa bana anlatabilir mi ?r  

1 cevap

0 oy
(22 puan) tarafından
Yok mu cevaplayacak biri acaba 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (435 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 73 göst.
+1 oy
4 cevap 88 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde H.A.N Annesi (3,951 puan) tarafından soruldu

412,668 soru

12,424,167 cevap

45,387 kullanıcı

Kategoriler

...