0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar günlerdir nette. Bakıyorum içimi rahatlatmak için ama yok olmuyor eşim askeri personel ben hamileyim son aylarım 1,tane de oğlum var izmir de yaşıyoruz normalde ama şuan memleketteyim sorum şu eşim göreve gidecek Şırnak Silopi görümlü diye biyer olduğunu söyledi burda da Birçok arkadaşın eşi askeri personel diye sormak istedim hani bilirler giden olmuştur diye orası nasıl biyer güvenli mi bilen varsa yazarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden eşim güvenli kulede nöbet tutulacak sadede diyor ama bilmiyorum işte :(

10 Cevaplar

0 oy
(6,873 puan) tarafından
Oyy kuzum yer hakkinda bilgim yok ama korkunu seni çok iyi anlayabiliyorum Rabb'im sağ Salim kavuştursun sizi inşallah
(413 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah inan içim hiç rahat değil kendimi yiyip bitiricem artık :(
(6,873 puan) tarafından
Bu meslek böyle kuzum dua et sen kötüyü düşünme hiç bir zmn
(413 puan) tarafından
Ediyorum tabii ama çok zor inan çok çok zorr
-Reklam-
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Allahın izniyle bişey olmaz duanı eksik etme eskisi gibi değil canım için rahat olsun
(413 puan) tarafından
Amiiinnn amin inşallah cnm
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Haklısın canım korkmakta ama işleri bu yapacak bişey yok 3 ay Suriyede görev yaptı her gün canım burnumda haber bekledim ama çok şükür bitti. Sizinde çabuk geçer inşallah
(413 puan) tarafından
Öylee daha, önce Diyarbakırdaydık orayı iyi kötü biliyordum ama buranın adını duyunca içim ürperiyor :( neden bilmiyorum
0 oy
tarafından
Korkma kuzum Şırnak eskisi gibi sıkıntılı değil elhamdülillah hayırla gitsin gelsin inşallah
tarafından
Bu arada bizde Şırnakta ve Diyarbakır'da görev yaptık
(413 puan) tarafından
Umarım öyledir canım benim amin amin n inşallah sağ, salim gidip gelir
(413 puan) tarafından
Öylee mii neresindeydiniz biz Diyarbakır da ilk çınardaydık sonra kulpa geçtik ama şırnağa eşim taburda diye gidiyor oraları bilmiyorum şırnağın neresindeydiniz
tarafından
Diyarbakır Lice'de Şırnak merkezde idik
(413 puan) tarafından
Bizde Diyarbakır kulptaydık
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Dua et canm bizde ilk Diyarbakır'a geldigimizxe senin gibi düşünmüştüm sanki herkez bize bakıyor bişey yapacakmış gibi geliyordu sonra alışıyor insan iki yıldır Suriye'de inan alistim korkmuyorum hani herşey alın yazısı kendimi hep öle avutuyorum bende işte dua et bol bol hayırlısıyla gitsin gelsin 
(413 puan) tarafından
Ben 3 yıl kaldım Diyarbakır da oraya bende alışkınım en iyi ilçede de kaldım en kötğdede de ana burayı bilmeyince
0 oy
tarafından
Korkma canım öyle dağ başı diye her an her şey olacak diye düşünme bizde mardindeyiz yani Allah korusun bir şey olsa eşim evden nöbete gidince de olur bol bol dua edecek sabredecen rabbim hepsini korusun inşallah çok kalacak mı komando sanırım dimi
(413 puan) tarafından
Evet komındo kuzum amin inşallah
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Üst bölgesine mi gidiyor kuzum branşı ne
(413 puan) tarafından
Karakola gidiyor kuzum kule nöbeti dedi,sadexd
(3,458 puan) tarafından
Hm anladm canm şu an ülke içinde yoğun terör yok zaten bizde dogudayiz hamissin üzme kendini hamislerin duası kabul olur derler.bol bol esin ve silah arkadaşların için dua et uzulcek biseyde yok kuzum vatanı beklemek eşine eşini beklemek sana düştü bununla gurur duy kendini uzup kafanı yere eğme kız kardeşim 1 aylık evli eşi iraga döndü eşlerimizin meslekleri ne kadar kutsal ise onları beklemekte öyle ☺️ için rahat olsun eşinin en büyük destekcisi sensin unutma
0 oy
(849 puan) tarafından
Eşim askeri personel değil ama gümrük memuru Silopide Habur sınır kapısında çalıştı, hatta 3 aylık geçici göreve tekrar gidip geldi ben de gitmiştim öncesinde eşimin yanına ziyarete..endişe etmeyin, ilk ben de görmeden nasıl bir yer diyordum ama sınır kapısına kadar gittim gördüm..eskiden sıkıntılı dönemleri olmuş ama çok şükür temizlenmiş, tek başıma bile çıkar dolaşırdım yani..
(413 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun senden içimi rahatlattıniz Bi nebzede olsa çok solsun
0 oy
(6 puan) tarafından

Merhaba ben Şırnak cizrelıyım oralar çok şükür ki güzel hele benm memleketim çok daha güzel olmuş eski zor günler geride kaldı inşallah sılopıde yakın on beş dk arabayla ama görümlüyü bılmıyoorum ama korkmayın vala güzel yerler silopı de ilçe ama Cizre'de imkanlar daha çok bışey olsa oraya gder gelır Allah yardımcısı olsn gdın sizde görün isterseniz çok memur var orda hepsi de memnun millet alıştı mı artık dönmek istemiyorlar :)

(413 puan) tarafından
Gitme imkanım olsa keşke kuzum ama karakolda kalacak eşim teşekkür ederim beni aydınlattığ için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 252 göst.
29 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde AlpereninAnnesi (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
5 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Yrdsn (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,452 göst.
+1 oy
8 cevap 689 göst.

404,444 soru

12,116,159 cevap

36,461 kullanıcı

...