0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep çocuğuma sakin bir bebek başka bebek olsa ağlar yıkar ortalıkları durmaz sakin sakin sakin diye diye çıldırttılar çocuğumu ne zaman öyle deseler sakin olan çocuk eve geldigimizde yıkıyor ortalığı ağlamaya başlıyor durmuyor normalde durur ama insanlar böyle dedikten sonra huy degistirmeye başlıyor sanki tamam anladik sakinde bir defada demiyorlar başka çocuk şöyle huysuz böyle durmaz tamam anladıkta ben eve gelene kadar sakin deyip duruyorlar eve gelince de o sakinliginden eser kalmıyor 8 aylık bebek bu arada 

17 Cevaplar

+1 oy
(7,932 puan) tarafından
Bebeğini oku canım bol bol.Ayetel kürsi felak nas oku 
-Reklam-
0 oy
(3,743 puan) tarafından

İnsanlar şu gereksiz çenelerinj kapatsalar bi olmuyo sanki:ermm:

0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benim kızımda sakin çok şükür ama kalabalıkta çok huysuz o yüzden de hep huysuz diyorlar :) tabi işime geliyo bırakalım öyle bilsinler diyo eşim 
0 oy
tarafından
Aynı dertten tanıyoruz kızım q yaşına girecek. Biryere gittiğimizde hepsoylerler. Görümcem bile söylüyor gerçi sizinki akıllı sizinki uyuyor nasıl söylediği dakika devriniz dönüyor. Batıyor millete şimdi bayrama gidecez valla korkuyorum nasıl donecez diye
0 oy
(3,198 puan) tarafından
Sinir insanlar ya. Benimde 1 aylık bebeğim var. Kayınvalidem doğduğu günden beri üzerine konuşuyor. Herşeyini abarta abarta konuşuyor sinir oluyorum. Ben bile o kadar dikkatli bakmıyorum. Dua oku diyoruz. Aman babannenin nazarı değmez diyor.(sürekli her duayı okuyan inançlı insan olduğu halde) İnadına yapıyor gibi. Nasıl değmez. Çocuk daha ufacık çok esniyor ona gösterince 
tarafından
Nazar adamı bile catlatir şekerim birde küçük çocuklara çok fazla değiyor sevmesini millet çilesini analar çekiyor ama düşünen yokki icinden geçir ne geçiriyorsan yada bir kere söyledin kapat yok temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp soylerler
(3,198 puan) tarafından
Aynen artık böyle insanların bilerek nazar değsin diye yaptığını düşünüyorum. Ben dikkatli bakmam bile aman olur ya nazarım değer diye. Ama insanlar sürekli üzerine konuşuyorlar
0 oy
(3,198 puan) tarafından

image

bu duanın çok faydasını gördüm. Sürekli okuyorum artık. Lohusa olduğum için ayet okuyamıyorum. Bu çok iyi geldi. Şifa olsun 
tarafından
Sağol şekerim Allah razı olsun bende okuyayım en iyisi
0 oy
tarafından
Vallahi katılıyorum nazara geliyor bebeler 

Oğluma sürekli bacaklara bak but oyy kollara bak diyip durdular yavruma nazar değdi ufacık kaldı o kadar zayıfladı ki 
tarafından
Ay kıyamam ya benimki kilolu olmamasına rağmen yedirme deyip duruyorlar bol bol okumak gerekiyor işe başladım annem hasta o bakıyor mecbur onun çocuğu zaten sakin ne var bakmakta diyorlar sonra çocuk değişiyor
tarafından
Haklısın
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Aynisini sabah 7den beri yasiyoruz dun esimin amcasina gittik ne sessiz ne sakin bi cocuk dediler surekli 1 kerede değil 40 kere dediler simdide susturamiyoruz sinir oluyorum şu insanlara
tarafından
Gece olunca da uyumuyorlar dimi anca dualar okuyunca uyudu benimki nazar adamı bile catlatir derler bir kere söyledin geç dimi yok kalkana kadar devam ediyorlar
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşıyorum ya kızım 8 aylık ne zmn arkds ortamına girsem öyle derler eve gelince bu çocuk beni yer ağlar uyumaz.... Allah kötü gözlerden koruusn çocuklarımızı
tarafından
Amin canım inşallah gece uyumuyor bile dualar  okuyoruz oylelikle uyuyor
0 oy
tarafından
Biri oyle bir tepki verince sakin falan hemen sesli olarak masallah de birde Masallah barekallah ve la havle kuvvete illa billah diceksin bir hoca bana ogretmisti banada cok degerdi nazar
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Ahhh ahhh aynısı bende de var. Oğlum çok düzenli ve temiz çocuk yani öyle olması için neler yaptım. Kayinvalidem bunu görüyor tabi. Sürekli dile getirdi yok o öyle temiz çocuk böyle temiz çocuk düzenli tertipli derken derken dün resmen başka bi çocukla karşılaştık kudurdu oğlum resmen ortalığı alt üst etti her şeye ağladı gerçekten de çenelerine dur demek gerekiyor ama yok işte onu mağfiret sanıyorlar
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Kuzu bebeğine 7 ayetel kürsü 7 fatiha 7felak 7 nas oku öyle çıkar dısari malesef öyle oluyor 
tarafından
Babam yarı hafız oldu diyebilirim çocuğa okuya okuya :-D
(7,438 puan) tarafından
Öyle canim napalim bende hangi dedeyi görsem bebeyi yitiyorum hadi deden okusun diye :))
0 oy
tarafından
Göz değiyor yazık yaa el kadar bebeklerden ne istiyorlar bol bol oku canım sen 
tarafından
Tamam bir kere söylediniz desemde dinlemiyorlar aşırı sevgiden kaynaklandığını düşünmeye başladım artık
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Üzerine sürekli oku.  
tarafından
Babam çocuk sayesinde yarı hafız oldu diyebilirim :-D
(45,036 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(129,898 puan) tarafından
tv den nazar duasi ac bebegi rahatlatan dualar ac 
0 oy
tarafından
Kız hiç sorma benim kızımda 8 aylık dün bayrama gittik aman herkese gülüyor ne çabuk büyüdü bu dediler eve geldim bi su dolu bardağı üzerine döküldü bardak kırıldı sonra bebeği kaynanamın yanına oturtmuştum destek yanına koymamış dezgahı toplarken dalmış baktın içerdeydim bi ağlama sesi geldi kızımın kafası şişti dedim bayramın ilk gününden hayattan ilk darbesini aldı 
tarafından
İnsanların maşallah dediği üç gün yaşayacak neredeyse en iyisi çıkmamak :-D
tarafından
Valla öyle söyledim kaynanama daha dışarı çıkmam çıksamda sizin sülaleye girmem dedim
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Nazar ediyorlar demekki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 486 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 581 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 328 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde - YaZ - (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde - YaZ - (8 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,459 cevap

37,732 kullanıcı