0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (703 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben bayram dolayısı ile kendi aileme 2  3 gün önceden geldim eşimin iş yerinde sorun çıktığı için o dönmek zorunda kaldı hep gidince hiç evlenmemiş gibi temizlik yaparım yardım ederim bugünde misafir gelecekti dedim ben banyoyu topluyayim  annem elimizi yikadigimiz lavaboya  paspas suyunu dökmüş bende kardeşim döktü sandım biye buraya döktü ki filan dedim annemde ben döktüm oraya dedi sonra çıktı bende oraya cif sıktım tam silcektim bize akıl verir kendisi yapmaz dedi  bende duydum xok zoruma gitti bana yapmaz dediği oturduğumuz oda hep oyuncak olur oğlum koltukları açar oynar  o yani demekki evlenince bir kat yabancı oluyormussun çok içime oturdu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım herkes kendine yakışanı yapar bosver 
(703 puan) tarafından
Üzüldüm cnm fazla hissettim.kendimi
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Maalesef evden çıktın mı herkes kendi düzenini öyle böyle kuruyor ve sonradan müdahil olunca sıkıntı çıkıyor. Evet zorumuza gidiyor sende haklısın. Aslında kırılmamak lazım anne sonuçta ama elde değil 
(703 puan) tarafından
Haklısın cNm şimdi bişey yokmuş gibi konuşuyor ama fazlaymisim gibi hissettim bundan sonra hayatta karismam
(54 puan) tarafından
Öyle bişey olduğunda hemen empati yap ben olsam ne yapardım diye. Başkasına yapma kafa göz dal :) ama annende dene. Bizde işimize karışılsa kızarız ama bize yapılmasın isteriz
0 oy
(9,864 puan) tarafından
Anne babaya zaten hiç yaranamıyoduk evlendıkten sonra daha da yaranamıyosun canım o zaman zorumuza gitse de dert etmıyoduk ama insan artık üzülüyor.Sıkma canını 
(703 puan) tarafından
Yani misafir bı girse kirli su dökülmüş bende dökülmez dedim ama herkesin evi ayrı sözü gerçekten doğruymuş
(9,864 puan) tarafından
Onlar varsın kaygısına emegıne hadsızlık etmişler elınden geldıgınce evinde kal canım onlara kalmaya gitme gidersende 1 gun 2 gun en fazla
0 oy
(328 puan) tarafından
Öyle diyen birine bide temizlik yapiyosun aferin sana elimi bile sürmem öyle dese kusura bakma bakmicak çocuk bu benimkide dagitiyo bayramda kanepe örtüsü serdik yarimsaat olmadı şu döktü ikisinede bisey demediler değiştirip başka sevelim dediler okdr seni pis gören için niye kendini yoruyorsun ki
(703 puan) tarafından
Çocuğa bişey demiyor cnm hiçte demezler zaten ben lavobaya paspas suyu dökme dedim diye diyor kendi evinde yapmaz diye
(328 puan) tarafından
Bosver sende dokersede görmezden gelirsin kendi temizlemek zorunda kalır dokmemesi gerektiğini öğrenir
0 oy
(2,434 puan) tarafından
Ayıp etmiş canım tuvalete dökmesi gerekir o suyu. Hatırlatınca zoruna gitmiş annenin sonra sana laf etmiş. Benim annem de kızıma tahammül edemiyor halıya kanepeye bir şey döktüğü zaman kızıyor. Çok titiz biri değildir hatta dağınık ve üşengeçtir. Ama misafir çocuklarına seslenmiyorsa, ben de haftada bir gidiyorum ben de misafir sayılırım, benim kızıma da kızamaz. Bu yüzden tartıştık hâlâ kendini haklı görüyor. 
0 oy
(322 puan) tarafından
Gecen sene bayramda temizlik yapıyorum 6 aylık hamileyim annemin bel fıtığı var 1.5 yaşında da çok yaramaz huzursuz bir kızım var. O halimle annemin beli ağrımasın diye harıl harıl temizlik yapıyorum. Benim ergen kız kardeşimde kendisi 16 yaşındaydı lavaboyu temizledim arkasına gir lavaboda diş macunuyla telefon kabı temizle görünce şaşırdım kaldım kendisi iş tutmayı sevmez. Annemle iki büklüm çocuğa baka baka iş yapıyoruz. Cok zoruma gitti. Daha yeni temizledim dedim bisey olmaz dedi. Sonra gittim bir daha temizledim çünkü her yer macundu. Anneme söyledim ben halimden memnunum o yapmıyor ama ben yapıyorum dedi. Bende iyi böyle şımartmaya devam et dedim. Benim beklentim bize gelip yardım etmesi değildi yaptığımız işe saygı duymasıydı ama onu da göremedim ne yazık ki. Bosver onların evleri öyle mutlular demek ki
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Bekarken alınmıyo insan da evlenince zoruna gidiyo insanın. 
0 oy
tarafından
Bir kere bile böle hissetmeme sebep olmadılar ama olurlarsa ben çok pis gönül koyarım. Eskisi gibi olmam. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 765 göst.
0 oy
3 cevap 225 göst.
0 oy
10 cevap 428 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 359 göst.

Kategoriler

1,440,806 soru