0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
6 yıldır her bayramı ailesiyle geçiren ben 18 yasinda evlendim bayramları ilk annesi gile gider biraz annemlerle takılırız sonra bütün bayram onun ailesiyle vakit geçiren ben 2 tane ablam var üstelik her sene gelmelerine rağmen bu sene de ben ailemle vakit geçiren istiyorum cunki ablamlar bebeği ozliyorlar birisini 2 senedir oburunu 1 senedir görmüyorum kocam beni bırakıp ailenle geciriyorsun falan sürekli bunu diyip duruyor büyük ablam da kocasıyla geldi bi yerlere gittik kocama ne olsa batıyor ikisi de birbirinden gıcık ne yazik Ki annemin böyle damatları var yarında bana kahvaltıya gelip sonra gezcez birisi gidiyor zaten 3 gün görebildim vay efendim her gün mu goruscez ne biçim bayram yine beni kahretti burnumdan getirdi bardak falan kırdı çok sinirliymis o kadar üzülüyorum ki bogazima vuruyor uzuntum ilk defa ailemle bayram geçirdim hiç mutlu değilim diyor aliminde ona yaptığı bisey yok çok severler kocamı kendi ailesine yapmadığı kalmıyor yüzünde gülücükler açıyor onlarla gittiğimizde ilk defa hep beraber gittik sürat 5 karış uzun yazdım kimseye söylemiyorum içimi buraya döküyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,542 puan) tarafından
  • Böyle şeylere biz takılmiyoruz huzur kaçırmaya degicek bişe değil ilk başta birbirmizin gönlünü yapaip herkes kafasına göre takılır sonra sorunda olmuyor 3 gün eşinle gezecek değilsin ya eşin hep yanında ablanlarla gezmek hakkın 
(27 puan) tarafından
Ya söylüyorum  2 sene görmemişim ablami diyorum bırak ne olcak hergun beraberiz sanki bana çok değer veriyorda bide bayram diye yanında görmek istiyormuş birde varya 2 sene bunun ailesiyle yedim icitim yeni evliyken sesim çıkmıyordu şimdi biraz çenelerim diye herşeyi başıma yıkıyor
(1,542 puan) tarafından
Baştan yapmışsın yanlısı alıştığı gibi gitmesini istiyor
-Reklam-
0 oy
(9,765 puan) tarafından
Canım elbette kendı aılesıne gulucukler sacar.Eşine politik davran cılve yaparak soyle hayatım bende seninle olmayı cok ıstıyorum bayramda aılemle olmakta kötü değil senin aılenle olmaktanda mutluyum ama oraya gıdınce cocuklugum gelıyo aklıma mutlu hıssedıyorum benım mutlulugumu da önemsediğini biliyorum bu sefer boyle olsun gibi konusabılsen belkı faydası olur ılle yok dersede boyun egmiş gibi yap suclu hissettir.Bıldıgım kadarıyla sılayı rahımıne karısamıyo eşin ona bunu hatırlat cok sevap oldugunu bu sevaptan onada pay yazılacagını söylemekte fayda var.
(27 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun sürekli de dua ederim Allahım kocamı ıslah etsin diye bir iyi bir kötü oluyor ne biçim adam anlamıyorum önceki senelerde kucuhum diye aklım ermiyordu şimdi geçmişime baktım ben ablamlarla üç vakit geçirmemişim o da böyle olunca kiskanoykrmi ne yapıyor anlamadimki
(4,103 puan) tarafından
Cemres mom ne güzel yazmssnn öyle kitaplarla aran iyimi
(9,765 puan) tarafından
Selmacım elhamdülillah iyi kitaplarla aram begenmene sevındım ☺️
(4,103 puan) tarafından
Belli olyor canim şimdi ne güzel sohpet edersin sen
(9,765 puan) tarafından
Teveccühün canım Samımıyetle gelene neden kalbimizi gönlümüzü soframızı açmayalım :)
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Boyle erkekleri anlamıyorum evlenip kadınların başını belaya sokuyorlar hayatlarını mafediyorlar evlenmesinler böyle yapacaklarsa terbiyesiz
(27 puan) tarafından
Annesinde de var hiç terbiye vermemiş oğluna hala arıyor ben ona yüz kere dedim biz ablamlarla vakit gecircez diye  oğlunu arıyor gelin kahvaltıya benciller kocamda ailesinden çekiniyor
0 oy
tarafından
Bu kocalar hep böyle kendi ailelelri gül karinin ailesi diken 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 727 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,268 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 710 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 512 göst.
7 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Havva38 (5 puan) tarafından soruldu

412,737 soru

12,426,803 cevap

45,524 kullanıcı

Kategoriler

...