Doğum hikayemi çok uzatmadan anlatmak istiyorum kizlar o zaman bu program yoktu bende.
37. Haftada kendimi çok iyi hissediyordum o gün misafirliğe gittim orda doğumdan çok bahsedip korkuttular beni, ordan geldim bi ateş basması akşamüstü duşa girdim geçmedi. Eşim geldi isim var dışarı çıkıcam dedi gitme dedim dinlemedi gitti. Sonra akşam yemek yerken belimden bi ağrı girdi oturamadım sofrada kalktım içeri uzandım ara ara geliyordu sık sık lavaboya gdiyordum, 1-2 saat geçtikten sonra şiddetlendi salonda bi aşağı bi yukarı bi lavaboya arkamda canım görümcem garibim nereye gidersem arkamda :D ben galiba doğum sancısı bu dedim bu arada eşime ulaşmaya çalışıyorduk teli çekmiyordu, annem gelicekti yanimda onu arıyorduk oda açmıyordu stresle daha kötü oldum. En sonunda eşime ulaştık kayınpederim gelinin durumu iyi değil galiba içerde sancısı varmış çabuk gel dedi yarim saate eşim geldi sonra annem aradı sonunda. Hemen apar topar arabaya.. kayınpederim balkondaydı utanarak geçtim bisi olmaz bisi olmaz sağ salim gelin inşallah dedi :D eşim çok telaş yaptı ben kıvrandıkça o basıyordu bi minibüsle carpismaktan ucuz kurtulduk :(( annemi aldık yarim saat uzakta oturuyor o. Sonra hastane yolu o yol bana bitmedi amma uzadı a :)) hastaneye ulaştık sonunda, kapıda evli görümcem ve eşi şaşırdım onlar bizden önce gelmiş ne ara kim haber etmiş:D nstye bağladılar snci yok açılma 2 cm olduğu için yatış yapıldı işlemler falan eşimle helallstik onlar dışarda kaldı yapayalnız kaldım. Saat 11 bucuk falan. Ara ara
geliyor bakıyorlar bisi demeden gidiyorlar sinir oldum. 4 saat falan çektim hastanede bi ara bayilcak gibi oldu dolaplar üzerime geliyordu midem bulanıyordu. Temizlikçi geldi anlattım kendini kasma temizlerim ben dedi sağolsun çöp kovasını yaklaştırdı. Sonra nstyi sökturdum yatamıyorum kanamam geldi biraz. Dosyaya baktim daha acilma 4 olmus :( Koridora çıkmak yasakmış dinlemedim hemşire odasına gttim bi baktım muhabbet kahvaltı çay sınır oldum napiyosunuz siz burda ben içerde şancı cekiyom gelip bakmıyosunuz diye bağırdım:D sanki ben şancı cekiyom diye yemek yemicekler akla bak :) geldi biri koluna bi yapıştım kuala gibi bırakmadım sana yardım edicem birebir uygulucaksin ama dedi tamam dedim. Sonradan söyledi meğerse onunda 18 yaşında bi oğlu varmış benim yaşımda kıyamamış. Allah bin kere razı olsun... Suni şancı verdi ikin dedi suyumu falan patlatti o arada sanki. Ben ikincakmiydim dedim tuhaf tuhaf baktı ne biliyim ben bilmiyodum :D neyse bi iki ikindim dur dedi sakin ıkınma nasıl ikinmiyim kafası geldi dayandı hissettm. Doktor yok acil sezeryana girmis ben yaptircam dogumu dedi. Önlüğü dahi baglayamadi. Apar topar doğum masasına bende ikincak hal yok tabi, bak dedi gördünmü sana bağırma demistim dedi, neyse 10 dk kadar uğraştık sonra ebe ikin dedi temizlikçi karnimdan bi bastırdı pit pit balık gibi kaydı sonra yok bole bi rahatlama :) çok güzel.bi kız dediler erkek o erkek dedim güldüler sonra :)) ama ağlamıyordu bebeğim çok korktum ağladım dua ettim kordonu dolaşmış meğerse sonra ağladı. Ben tamam mi kalkiyimmi dedim güldü hayır senle işimiz çok daha dedi. Diğer işlemler yapıldı dikiş falan. Kesim varmis megerse. Sonra kucagima oturttular şancı odasına yatırdılar emzirdim. 1 saat sonra normal odaya aldılar eşim görünce gözleri doldu annemde öyle... paşam 3.500 kilo doğdu sabah 5 te 20.08.2016 da rabbim melegimi kucagima verdi. Çok güzel bi duyguymuş rabbime bin şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Smdi 2.'yi bekliyorum ve korkuyorum 19+3 bakalım nasıl olucak onu anlatmadan bunu anlatiyim dedim okuyandanda okumayandanda allah razı olsun :))