+1 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından

Ne kdar kötü art niyetli insanlar var Allahim sonumuz nereye gidiyor:( 

Byram öncesi oğluma akülü araba bakıyorduk sifirlari öyle pahalı ki letgoda gezinmeye basladik yaşadığımız şehire 1 saat uzaklıkta ki ilçeden birisi ilan koymuş düzgün temiz bir araba yazistik fiyat konusunda anlaştık fakat kndii arabamız ile gdip almadık çünkü yakıt çok pahalı biliosunuz dedikki ordan otobüse koysunlar bizde burdan karşılayalim. Numarasını attı WhatsApp dan konuştular eşim ile.karsi taraf dedi ki otobüse koymadan paranın yarısını IBAN ima atarsanız olur yarısını da teslim aldığınız da hadi dedkki haklıdır belki ürünü teslim alıp göndermeyiz parasını die düşündüler kimsenin kimseye güveni kalmadi ki 
Gönderdi eşim paranın yarısını tmm dedi karşı taraf evden çıkıp arabayi otobüse koyucam yarım saatimi alır yarım saate size verdim otobüse die yaxicam. Bizde seviniyoruz oğlum yeni uykuya yatmıştı uyandıginda Arabası gelmiş olcak sevinicek die zaman geçti eşim yazıyor karşı taraftan cevap yok aradı ki teli kapalı:( 
Anladık zaten biraz bekleyelim ddik bekledik yine aradik yok az da para değildi karşı taraf yok oldu paramız gitti eşim asker gbt yaptrdi ismini vermişti ibani yazarken karşı taraf adresini falan bulduk ama bakalım şuan için napicak bilmiorum letgodan da devamli alışveriş yaparız ilk kez geldi başımıza öyle büyük üzüntü oldu ki bayram üstü Allah'ım hayrını göstermesin bunu yapana:( sizde dikkatli olun kızlar

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bunu söyleyince kızıyorlar ama başkasının eskisine para vereceğime az daha koyup yenisini alıyorum bir kere düştüm o hataya sallanan at aldim kızıma dolap uygulamasından tek yönden çekilmişti resimler sadece tutma kolu kırdık dedi satan kişi kabul ettim geldiki diğer kol yok sallanma aparati catlak ve kalem çiziği dolu 38 TL ye onu almıştım geri iade edip 0 ini aldım 
tarafından
Zor zamanlar geçirdim canım biraz ara verdim ❣️
tarafından
Ya bilmiyorum canım ama gördüğüme sevindim seni
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum şükür atlattık
tarafından
Bende aynı fikirdeyim kuzum ❤️
(8,349 puan) tarafından
Denizin annesi; Akülü arabayı 2200 e aldım daha bu ay ve çok iyi geldi aküsünde kırık vardı hemen parçalarını da gönderdiler yani hepsi 5 bin değil akülülerin
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Pislikler ya. İnşallah bulursunuz adamida paranızı geri alirsiniz
(917 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(104 puan) tarafından
Rabbim gönlüne merhamet versinde küçücük sabi'nin hakkını yemesin inşallah..
(917 puan) tarafından
İnşallah canımda merhamet sahibi biri olsa iki gün oldu:(
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Akülü arabalar 2buciktan başlıyor hatta e bebeği de takip ederseniz uyguna yakalayabiliriz 
(917 puan) tarafından
Canım letgoda 800 e bulunca 2.5 vermek biraz mantıksız geldi geçici bı sure kullanıcak çünkü
(7,372 puan) tarafından
Hmm keşke eşin ilk başta görevini deseydi blki cekinirdi biraz haram zıkkım olsun onlara. Ya
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Asker iş işte bulursunuz hemen . Dolandırılmaktan korkmuyorum benim eşimde asker anında cibiliyetini buluruz
(917 puan) tarafından
Ama üzüntüsü stresi yetti keşke böle olmasaydı:(
(9,234 puan) tarafından
Tabi canım hayal kırıklığı işte
0 oy
tarafından
Obama attığınız parayı aynı gün içinde geri çekme hakkınız var diye biliyorum
(917 puan) tarafından
Aradım hemen bankayı ziraat işlem iptali yapmıyorlar canım EFT idi çünkü
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Çıkar illaki ondan hemde katbekat fazlası çıkar kâr ettim sanmasın.
(917 puan) tarafından
Çıksın inşallah yazıklar olsun insanlık ölmüş
(7,817 puan) tarafından
Allah korkusu olsa yapamazda yok belliki.
0 oy
(9,611 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cok uyguna sifirini aslında alabilirdiniz o kadar da pahalı değil,geçmiş olsun insallah geri alırsınız parayı 
(917 puan) tarafından
Çok uygun dediğimiz 2500 TL altı yok canım ya
(9,611 puan) tarafından
Var canim 1 buçuk milyar da var tabi fonsiyonlari 5 binlik kadar çok yönlü değildir ama sifirini o kadara da bulursunuz ama nasip böyleymiş olacağın önüne geçilmiyo malesef,bazen insanın basireti de baglaniyo,Allah onları da bildiği gibi yapsın haram parayla nasıl rahat ediyolar pislikler
0 oy
(3,571 puan) tarafından
İnş bulursunuz buluncada süratına okalı bi tükürük fırlatın o ona yeter şerefsz 
(917 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Bayram bayram hepimizin bedduasını da aldı bak. İban da var bilgi isim de var, gönderilen parayı dolandırıcılık olarak bildirin üstüne bide mahkemeye verin, tazminat da alırsınız en az 4-5 bin avukat parası da alırsınız. Göz koyduğu 800 lira ondan kat kat çıkar böyle. Mesele para da değil aslında herifin anasından emdiğini burnundan getirmek. Yoksa kimlerin kimlerin paraları gider böyle. 
(917 puan) tarafından
Evet eşimde aynısını diyor biz ayaklanmazsak eğer daha kimbilir kaç kişiye yapicak Allah'ın belası
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Parayı yollarken açıklama kısmına mutlaka ne icin oldugunu yazın konuşmaları mutlaka yedekleyin. 

Gidip şikayet edin ama o para gelir mi ? Gelirse ne zaman gelir ? Hiç bilmiyoruz bizde 3 bin lira dolandırıldık şikayet ettik 6 ay oldu hala bekliyoruz 
(917 puan) tarafından
Yazmış eşim açıklama kısmına letgo akülü araba die şükür
(1,153 puan) tarafından
Şikâyet edin bulunduğunuz bölge mahkemesinin yoğunluğuna bağlı olarak işlem yapılır biz istanbulda olunca bekliyoruz maalesef
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Benzer şey başımıxa  geldi yıllar önce. Mama sandalyesi alacaktım İstanbul'da biz Avrupa dolandırıcı karşı tarafta 

Yok bebeğin bezi yokmuş şoyle böyle biz de parasını yolladık tam gidecekken  tüm yerleden engelledi. 100 tlydı o zaman
(917 puan) tarafından
Yazık yazıklar olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,811 soru

24,377,162 cevap

348,400 kullanıcı

...