0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Haftaya iş arkadaşlarım gelecek evime ilk defa geliyorlar 20 kişi olacak.3 aylık bebekle bir günde hazırlık yapamayacağım için şimdiden poğaça ve kurabiye yapıp buzluğa atayım o gün de ısıtayım diye düşündüm buzluga atılabilecek neler var yardımcı olur musunuz? Bir de mercimek köftesi, ıslak kek,pogaca,kurabiye,makarna salatası yeterli mi sizce

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde kalim burda  ben sadece borekle elmali kurabiye atmstm 
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Tuzlu kirabiye birda tatli kurabiye yapabilirsin youtuba buzlukta kurabiyesi yazıp bakabilirsin sandıklarının yanına  sarmadan yapabilirisn
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(262 puan) tarafından
Atom kurabiye tavsiye ederim bide sodali börek sarip atin buzluğa o gün pişirin taze taze pogaca filan evet buzlukta duruyor ama misafire taze yapmis gibi olmuyor 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Taze pişmişken koyunca çok güzel oluyor, çıkarıp fırında 10-15 sk ısıt yeni gibi oluyor. Pamuk poğaça ve portakallı ya da limonlu kurabiye. Menü yeterli hatta üç aylık bebekle çok bile. 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(2,066 puan) tarafından
buzluğa ben börek ve normal mayalı poğaça atıyorum çıkarınca tazecik oluyor menün fazla fazla yeter canım gelenler de getirir bence 3 aylık bebeğin varmış kendini de çok yorma.
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Buzluk böreği yap hem bereketli oluyor hemde zaten donuk pişiyor yap at buzlukta kalsın gelecekler gün buzluktan çıkarıp pişir sadece.. Poğaçayıda haşhaşlı yapabilirsin mayalı hamurdan soğuyunca buzluğa atarsın geldikleri gün ısıtırsın yeni gibi oluyo kurabiye her çeşidi atıyorum ben 
tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
3 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 292 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 211 göst.
19 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ahzelesev (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 511 göst.
29 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunesselin9 (549 puan) tarafından soruldu

411,773 soru

12,395,839 cevap

44,152 kullanıcı

Kategoriler

...