0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından
Kızlar ya doğumum yaklaştıkça tüm duygular iç içe artık. Şuanlık normal görünüyor o an ne olur bilemem fakat ya normal doğumu beceremezsem ıkınmayı yapamazsam ya bebek sıkışırsa falan fistan düşünceler cok geliyor aklıma ya acı eşiğim düşük gelir de dayanamazsam... Normalde de aşırı duygusalım hemen ağlarım vs bılmıom ya kafam karışık looo :d

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim normal doğum korkum var istege bağlı sezeryan oldum canm
(1,151 puan) tarafından
Analdm canım hayırlsı olsun inşallah benmde sezeryan korkum cok var o yüzden sonuna kadar normal tercihim ama yine fe korkum var gerçi de bakalım hayırlsı
-Reklam-
0 oy
tarafından

askimm akisina birak bebek napcagini bilio. sen sadece sabret ve diren :)

(1,151 puan) tarafından
Ya öyle yapıcam sanırım herkes nasl doğuruyorsa bnde öyel yaparım heralde yaa :( tüm duygularm karıştı valla aşko
tarafından
zerre stres etme ben 2 normal dogumu hem sezaryeni hemde epidurali red ederek saf sanciyla dogurdum. ki ben o isi bile 1 ay yapamamis insanim evlndigimde. ama suan yine olsa 5 tane bile normal yaparim :)
(1,151 puan) tarafından
Heyttt bee aslan aşkom muaah ahahaha. Maşallah sana. Aşko o işte de zorlanmadım 2 defa alt usg cihazı ile alt muayene fe oldum hatta çatı muayenesi bile oldum tınıma bile gelmedi valla on defa da olsa olurum heralde inşallah doğumu da becerirüm kolay gelri
tarafından
ooo zmn sen pirt diye dogurursun bak gör ;)
(1,151 puan) tarafından
Ayyy Amîn inşallah yaa son postuma bak aşko
0 oy
tarafından
Düşündükçe strese girersin. Bazı şeyler planlandığı gibi olmayabiliyor doğum gibi. Nasibinde hangisi varsa.  Hangi doğum şekli olursa olsun yavrunu kucağına aldığın an bitiyor her şey :)
(1,151 puan) tarafından
Evet haklısın canım tabii ki de öyle. Rabbim herkese hayırlsını nasıp etsin inşallah yaa ister istemez düşünüyorum valla yaa
tarafından
Sakın video vs izleme hamileliğin tadını çıkar seni uykusuz yoğun vi tempo bekliyor :)
(1,151 puan) tarafından
Yok ya izlemiom valla video. Şuana kadar hep tadını çıkarttım falla elhamdülillah ama işte artık düşünmüyorum değil yanı şuan hayırlsı yaa inşallah :)
0 oy
tarafından
Düşünme sadece dua et rabbim yardim ediyor ve bol sguat yap merdiven in cık hareketli ol hep
(1,151 puan) tarafından
Valla yürüyüş yapıyorum evim ztn 6.kat hahaha. Rahim ağzım yumuşamışyı ên son doktor Elî kulağında demişti 36+5 oldum
tarafından
Hurma falanda ye rabbim bi avazda kurtarsin
(1,151 puan) tarafından
Tm canım inşallah amin Allah razı olsun
0 oy
(1,379 puan) tarafından
İsmimi çakma kullanıyorsun ☺️

Hiç şimdiden bunları düşünüp kendini strese koyma canım . Allah o an kolaylığını veriyor. İnşallah sende hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. 2 türlü de o bebek ordan çıkacak ☺️❤️
(1,151 puan) tarafından
Ahaha evt ya ismim zehra goncagül nerden geldiyse aklıma öyle kaldı valla hajaa. İnş canım yqq Allah razı olsun teşekkür ederim
(1,379 puan) tarafından
Tanıştığıma memnun oldum canım ☺️
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Akışına bırak canım benim yaparsın neden yapamican bizim vücudumuz ona programlı zaten bebisine odaklan yeter bide doktorunu dinle rahatca dogurursun Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin minigin:)
(1,151 puan) tarafından
Inşallah inşallah canım yaaa Allah razı olsun cok teşekkür ederim ❤️
(4,590 puan) tarafından
Rica ederim canım benim senden de Allah razı olsun❤️
(1,151 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Bence düsünüp gebeliginin son gunlerini zehir etme kendine. Oyle olsa Allah korusun tüm bebekler dogumda ölürdu. Allah yardim ediyor sen o an o aciya direniyorsun ve zaman hızli geçiyor. Bi bakmışsın dogurmussun canim. Sağlikla kucagina alırsın insallah. Ismin zehra ydi değilmi:)) kızımın adaşı

(1,151 puan) tarafından
Evet canım ismim zehra :) dogru haklsn yaa aslında pek korkmuyorum az korkuyorum yanı cünkğ önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum yqq inşallah. Allah razı olsun canım teşekkür ederim
0 oy
(22,194 puan) tarafından
Aşkooom deli deli olma sen doğuramasanda zorla doğurtuyolar sakin ol :D
(22,194 puan) tarafından
Valla :D kaç oldun kanka
(1,151 puan) tarafından
36 +5 la
(22,194 puan) tarafından
Zaman su kanka valla
(1,151 puan) tarafından
Aynen kank yeminle yaa ben dıyordum ne zmn bu haftaları görcem ne zaman doğuma gitçem yeminle geldi çattı vallaha püüü
(22,194 puan) tarafından
Bide bakmışın ağlıyo ingaaa gece uykuları haram yemekler hızlı çaylar soğuk içiliyo hahah:)
0 oy
tarafından
Zor kolay değil..

Normal de zor, sezaryen de zor.  2 normal doğumum var,ikisinde de güzel acilmalarla girdim hastaneye ama ıkınma konusunda çok nazlı çıktım.

Alt muayenede kendimi geri çektim vs vs vs.

İnan ki onlar ne dese yap,

Herşey güzel olcak
tarafından
Topladiniz mi harçlıkları bakım :)
(22,194 puan) tarafından
Evet 500 lira toplamışlar ikisi okanın 250 alişinde 250 faruk reyis naptı :*
tarafından
Faruga dayısı 10 dolar getirmiş doğum gününde yoklardi diye .
50+50 ayseyle faruga.
50+50 annemlerden.
20+20 kaynimdan :)
Hepsini dolara çevirdim  kumbarasindakilerle ahahhah
(22,194 puan) tarafından
Oh iyi yapmışsın ay bende sakladım dursun
tarafından
Öpüyorum seni de yavrularını da,vefalı dostum benim :)
0 oy
(291 puan) tarafından
Ah kuzum kıyamamm.. Dua et bol bol oku Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) kız herkes doğuruyor çatır çatır sular seller gibi gelip geçsin hemen doğumun
(1,151 puan) tarafından
Ayy ne kaa hoş yazdın yaaa. Inşallah aşkom yaa inşallah amin Allah razı olsun muaaahhh öpüldün
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Asil olay akışa bırakmakta gizli. Düşünme. Bırak su akar yolunu bulur. Oyle böyle doğar.ben normal doğum yaptım. Dayanamıyorum edemiyorum derken pat doğdu 
(1,151 puan) tarafından
Inşallah benımde öyle olur canım hayrls olsun inşallah. Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
tarafından
Vallah öyle düşünüyorsun ama doğum başladığı zaman o soruları unutup doğuma odaklanıyor insan 
(1,151 puan) tarafından
Inşallah öyle olur canım ya
0 oy
tarafından
Ayyyy o her hamile de oluyo ben çok korkuyordum ama çok güzel bir duygu o an öyle bir rahatliyorsunki
(1,151 puan) tarafından
Ay evet yaa valla çok güzel de işte. Zayıf halimi özledim lan ben
tarafından
Bende özledim ama bak ufaktan gidiyor doğum kilolarim
(1,151 puan) tarafından
Gitsn gitsin inş benimde hemen gider doğumdan sonr
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Bende isteğe bağlı sezeryan oldum doktor sen zaten bayılır gidersin travma olur falan boşver dedik 
(1,151 puan) tarafından
Ay bnde sezeryan dan korkuyorum ya hayırlsı bakalım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,048 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
21 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kubilogy (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,661 soru

23,887,059 cevap

321,623 kullanıcı

...