Annem haftada bir satılması için, bir yere kurabiye, sarma tatlı filan yapar. Dün beni perişan etti. Onu ver bunu kaldır onu koy diye diye. Yardımda ediyorum yorulmasın diye. Sarma istemişler oturup sardımda. Bebegim park besikte bana baka baka surekli anne dedi. Ben anneme yardım ettim. yapıyor ama mutfagı tepeleme pis bulaşıkla bırakıyor darmadağın pislik içinde. O yatıyor ben gece 4 e kadar mutfak topluyorum. O kadar masraf yapıyoruz para gelsin diye bekliyoruz kac defadır oradaki satıcılar sizin urun satılmadı aramızda paylaştırdık diyorlar.yada satılmadı yedik diyorlar ne aralarında paylaşılan İn parasını ne yediklerini parasını vermiyorlar. Neyse sabah annemle kavga ettik. Ne para alıyorsun ne masrafın karsılanıyor. Ne de bize eziyetin bitiyor dedik. Konuş bir daha yapma, bu seferki i de asla paylaşmasınlar ben gidip alacagım kalanı dedim. Bize bagırıyor nasıl soylerim dıye.kardesim ben soyleyeceğim bu gun gruptan herkese dedi. Soylersen yolarım seni diyor. Ama perişan olan kendisi degil ki. O kurabiye hamurunu yogurıyor fırına atıyor. Orayı yollamak bizde, mutfagı topla bizde Allah askına kim haklı ya?