+1 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (1,744 puan) tarafından
Anlatacak çok şey var da ona bile dermanım gücüm kalmadı . Keşke ölsem keşke . Uzun bir sessizlik kaplasa bir boşluk sonra havada kanat çırpsam. Rüzgarlar tenimi okşasa ,saçlarımın arasında gezinse . Aman neyse işte geberip gitsem herkes de rahatlasa 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ölsem kelimesini kullanma Rabbimin gücüne gider elbette hepimiz bie gün olecez onun yerine Allahım sen içime ferahlık  ver diye dua et
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kafa bomboş ve hissiz olsak....
(1,744 puan) tarafından
Böyle çınnn diye bi ses duysam herşey dursa
(1,453 puan) tarafından
Ne olduysa geçer inşallah canım sıkma canının Allah büyüktür
(1,744 puan) tarafından
Hiç geçmiyor kader
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canim:ermm:

(1,744 puan) tarafından
Amin inşallah bekliyorum bakalım
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Belliki biraz dolmuşsun olur öyle arada geçer ama mutlaka umutsuzluğa kapılma sakın her kışın bir baharı vardır elbet.
(1,744 puan) tarafından
Yok bacım kendımı kandırmaya gerek yok nasıl başladıysa öyle gıdıyor
(7,784 puan) tarafından
Öyle düşünme her zorluğun arkası kolaylık sen sığınmasını bil tevekkül et bekle.
0 oy
tarafından

Bende bugun değişikimm:'(

0 oy
(436 puan) tarafından
Bende yaşadığım şehirde çok yalnızım bir akraba arkadaş, komşu yok bazen duvarlar üstüme geliyor. Her şeyiyle memleketimden çok farklı bir sehirdeyim iklim yer şekilleri sıcaklık her şey alışamadım ama yaşıyorum.Seni çok iyi anlıyorum
(8,169 puan) tarafından
Düzce canım ama hiç mi hiç sevmiyorum burayı.
(436 puan) tarafından
Bende samsundan Sivas'a geldim kizlar
(8,169 puan) tarafından
Başka bir şehirde toplanalım kızlar  :)
(436 puan) tarafından
Keşke gerçekten yalnızlar aynı şehirde olsa bir araya gelsek ne güzel olurdu
(8,169 puan) tarafından
Ah ahhhhh nerdeeeeee
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Keşke yanlız olsam.Sadece eşimi ve ailemi istiyorum.İkiside yok.Kiz şükret haline.Bayramda çay yapmaktan bulaşık yıkamaktan kollarım koptu.Sadece bayram değil her gün böyle bu arada :)
0 oy
tarafından
Ben de öyleydim yalnızım diyordum ama  şunu unutmamalıyız, herşey geçici. Hadi öldük gittik diyelim ahirete ne goturcez , salih ameller  :)) olabildiğince Allah'ın ipine sarıl yalnız değilsin asla.  Evlat, ana , baba, eş.. daha niceleri geçici. Bu beden bile geçici. ama onları bize veren Yaradan var o hep bizimle .. unutma diyor ki; Ben sana şah damarından bile yakınım.yalnizlik sadece Allah'a mahsustur. Bunları düşün ve mutlu ol bacım. 
0 oy
(2,684 puan) tarafından

Ölsem ben ölürüm kız bu kanser halimle bence şükret haline canım Allah başka dert keder elem vermesin inşallah 

(1,744 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanı versin canım
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım anlatacak şeyler varsa anlat tutma icinde Rabbim içini ferahlandirsin 
0 oy
tarafından
Rabbım içine ferahlık versin ❤️ bak şöyle düşün sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin öyle bir dünyadayız ki kimse içn değmiyor inan ki evladın varsa ona sarıl şükret inşallah her şey geçer Allaha sığın
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ölüm anlattığın gibi bişey olsa herkes kendini hemen öldürür. Ölümü bu kadar basite indirgemeyin, çözüm yolu arayın derdinize
(25,196 puan) tarafından
Gerçeği kabullenmeyi bil önce sen. Neden söylediğim bu kadar zoruna gitti ki. Çünkü gerçeği söyledim ondan dimi. Konuyu saptırdın da saptırdın dön bi yazdıgıma bak bakalım ne kadar gerçekçi konuşmuşum. Ama malesef senin ah canım vah canım geçecek tamam laflarını duymaya ihtiyacın var. Yapmacık olamam olmadım da hiçbir zaman. Hadi Allah yolunu açık etsin...
(1,744 puan) tarafından
Hı hı evet evet bencede aynen sensin sen tamam
(25,196 puan) tarafından
Bu kafayla daha çookkkk üzülürsün. İnsanların söyledikleri gerçekleri önemse biraz silkelenmeden kendine gelemezsin. Hakaret veya zoruna gidecek laf etmedim gözünü aç diye dedim ama sen baştan kabullenmişsin bu hayatı biz ne desekte biley olmaz...
(1,744 puan) tarafından
Tamam tamam gözüm açıldı .d.d
(25,196 puan) tarafından
Bazı insanlar bazı şeyleri nedense hakediyor malesef. Bu kafayla devam et bakalım güzelim hadi eyvallah...
0 oy
tarafından
Sıkma canını canm . Geçecek emin ol 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 303 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.