0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (715 puan) tarafından
Ben mi bilmiyorum anlamıyorum ağlıyor mama yapıyorum yemiyor döküyorum uyutmak istiyorum uyumuyor nasıl bi düzen yapacam bütün ağlıyor 50 günlük bebek nasıl düzen olmali ne yemek ne temizlik tuvalete bile gidemiyorum kendime vaktim yok hiç eşinle bile ilgilenemiyorum ilk çocuk tecrubesizim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O zamanlar çok normal biraz sabret hepimiz ayniydik Gazi vardır 
(715 puan) tarafından
Yok ama yan binamda her gün gelir yanıma
tarafından
Lütfen bebeğiniz ağlarken bırakmayın kucağınızdan. Bu bebeklerde güvenli bağlanmayı kırar. Bebek kendini yalnız hisseder. YouTube dan uzmanların videolarını izleyin. Bebeğiniz daha çok küçük dünyada çok yeni. Korkuyor. Annesini istiyor sürekli. Lütfen gerekiyorsa sürekli kucağınızda tutun. Kucağa alınmayan bebeklerde ciddi sağlık sorunları olur. Kaynananıza söyleyin çenesini kapatsın. **** oluyorum böyle tiplere
(715 puan) tarafından
Ben alıyorum kucağıma çünkü çok ağlıyor yapacak bişey yok
tarafından
Al kuzum. Kucağındayken konuş onunla sakin bir ses tonunla. Yüzünü okşa sırtını sıvazla. Sen sakin ol sevgini aktar ona. O da sakinleşir
(715 puan) tarafından
Ama halim kalmadı kolik bi bebeğim var sabah 11 den beri sadece 1 saat uyudu çok uykusuzum yemek yemedim daha bile tuvalete gidemiyorum çok yorgunum sürekli fön makinesi elektrikli Süpürge sesini çamaşır makinesi sesine yatmak istiyir kapatıyorum uyanıyor dayanamıyorum artık napacsm bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Zamab vor kendine bi bebeginin bebeklik halinin tadini cikar
(715 puan) tarafından
Kucakta pış pış yaparak sallayarak uyumak istiyor kaynanam kızıyor alistirdin bırak yatağına koy kendi uyusun diyor kendi uyuyabilir mi daha yemek yapmadım temizlik bulaşık çamaşır beni bekliyor ben beceremiyorum sanırım
(4,176 puan) tarafından
Canim benden sana tavsiye 2 yaşina geldimi inşaAllah senin kicagini istemicek o yüzden şimdi kucaginda tut sev saril öpöpöpöp
(715 puan) tarafından
Kızım kolik benim sabah 11 den beri sadece 1 saat uyudu  çok yorgunum sürekli fön makinesi elektrikli Süpürge çamaşır makinesi sesine yatmak istiyir kapatıyorum uyanıyor dayanamıyorum artık uykusuzluk beni bitirdi
0 oy
(2,594 puan) tarafından
o zamanlar için çok normal gazı vardır büyük ihtimalle canım 6-7 aydan sonra uyku saatlerini biraz düzene soktum ama hala deliksiz net uykularımız yok 
(715 puan) tarafından
Çevremdeki insanlar sen yapamıyorsun alistirdin kucağa diyor çamaşır makinesi fön makinesi elektrikli Süpürge sesine uyuyor
(2,594 puan) tarafından
canım bebekler ilk 3 ay dünyaya alışmak da güçlük çekiyor hatta uzmanlar bebeklerin doğduktan sonra ki 3 ayı için 4. trimester diyor 7 ay süpürge sesinde uyudu oğlum sonradan azaltarak kestim beyaz gürültü diye geçiyor o sesler ve anne karnındayken dışarıdan duyduğu seslere çok benziyor kucak istemesi de çok olağan bir durum kimseye kulak asma yapamıyorsun diyenlerle mesafe koy arana zamanla neden ağladığını ne zaman uyuyacağını vs herşeyi anlamaya başlıyorsun sakın moralini bozma sen bebeğin için mükemmel bir annesin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,760 soru

24,419,384 cevap

351,463 kullanıcı

...