0 oy
322 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (874 puan) tarafından

Bebek bakıma yazdım ama orda da saolsunlar hiçbir soruya cevap vermedikleri için burdan sizin fikrinizi alayım dedim Salı günü doktor randevum oğlum ellerini kullanmıyor kullanmıyordan kastım mesela ona top atarım bana geri atar oyuncaklarıyla oynar tutar onlarda sıkıntı yok ama koltuğa ellerini atıpta tutunmuyor ayağa kaldırıyorum öyle tutuyor koltuğu veya bütün vücuduna teması sever öp derim öper onu öpmemi çok sever masajı sever teması genel olarak sever ama ellerine teması hiç sevmez elini tuttuğumuz an elini çeker izin vermez tutmamıza ellerinin üstüne kalkıpta emeklemiyor mesela sürünüyor 1 yaşında adım atıyor bütün evde atıyoruz adım ama tutunmuyor tutunmadığı içinde dengeyi sağlayamıyor sizce neden ellerinde tiki mi var anlam veremiyorum bir türlü hep mesela oturuyor ya sıkılıyor oturmaktan yüz üstü atacak kendini ama onda da ellerinden destek almıyor kolunun üstüne atıyor kendini yan çok deniyorum ama yok bana mısın demiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(51,923 puan) tarafından
elleri mi gidiklaniyo acaba hissediyo demi avuc icini
(51,923 puan) tarafından
prensipleri var pasanin demekki ellesmeyin sizde ☺️☺️
(874 puan) tarafından
Artık rüyalarıma giriyor neden kullanmıyor diye salı günü götürecem inşallah kötü bir şey çıkmaz
(51,923 puan) tarafından
ama o sana dokunuyomus demekki biseyden tiksindi yada halidan falan huylaniyo tüylü ya çarşaf ser yere dene bide
(874 puan) tarafından
Dokunuyor cici yapıyor merhaba yapıyor çak yapıyor mesela elini tutuyorum farkında değilken farkına vardığı an hemen elini elimden çekiyor
(51,923 puan) tarafından
istemiyo demekki canim gidiklaniyosa
-Reklam-
0 oy
(135,704 puan) tarafından
bilemedim     
(874 puan) tarafından
Bende bilmiyorum bakalım salı günü inşallah kötü bir şey olmaz
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Allah Allah bilemedim ki inşallah bir sorun yoktur 
(874 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(5,073 puan) tarafından
Duyu bütünleme çalışmaları felan yapılıyor onları bi araştır istersen. Tam emin değilim onunla alakalı mı ama bence ilgisi vardır.
(874 puan) tarafından
İşte yanlış bir şey yapmamak işin doktordan randevu aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz
(5,073 puan) tarafından
Çıkacağını sanmıyorum ama o duyu bütünleme etkinliklerinden tavsiye edebilir.
0 oy
tarafından
Belki huylanıyordur biz burdan birşey diyemeyiz umarım kötü bir sorun yoktur
(874 puan) tarafından
İnşallah ama koltuklara neden tutunmuyor elinden neden destek almıyor anlamıyorum
0 oy
(294 puan) tarafından
Benim kardeşimde böyleydi şuan 11 yaşında ve asla ıslak mendile tüylü peluş şeylere dokunmuyor aklı çıkıyor sanki avuç içi sinir sistemi çok gelişmiş hassasiyeti var üzerine giderek aşabilirsiniz dedi doktor mesela dogrudan ıslak mendil degilde kagıt havlu ıslatın ardından ıslak cam bezi sonrasında mikrofiber zamanla ıslak mendil demişti 
(874 puan) tarafından
Onda da bebeklikten beri mi vardı canım aynı koltuklara falan tutunmuyor muydu
0 oy
tarafından

canım bilmiyorum. Ama bu uygulamaya bak. Orda doktorlara sora bilirsin. Cevap verirler. Numarayla kayıt olunur.

image

(874 puan) tarafından
Teşekkürler canım bu aklımda kalsın salı randevumuz var zaten

İlgili sorular

+3 oy
89 cevap 1,437 göst.
0 oy
15 cevap 310 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
+4 oy
49 cevap 790 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,906 puan) tarafından soruldu

411,431 soru

12,385,303 cevap

43,489 kullanıcı

Kategoriler

...