ebem bu gün tahmin etti eliyle bebeğin başı kanala girmiş mi diye baktı 4 kilo doğcak bu bebek bak görürsün dedi 4 kilo bebeği nasıl doğcam ben :D belki o kadar değildir ama korktum sanki ya :)
ben doğurdum sabaha kadar hemşireler sevdi kızımı tek kötü yanı sezeryan olmamdi
Annem kardeşimi 4.750 gram doğurdu ve normal doğum yaptı
4 kilo 850 gram dogmusum ben canım normal hemde :)
Yenilerde varmı acaba normal yapan özelliklede ilk doğumu olan :)
Annem 7 tane normal 4000+ doğurdu :D
Annem 5 kilo doğurmuş tabi sezeryan normal olmamış :)
3440 gr doğurdum kolaydı 4 kilo olsa da doğururdum galba cok az dikisle dogum yaptim başka doktora muayneye gittigimde masallah beya az dikisle ilk dogumu yapmissin ben cok saniyordum abartmisim gozumde doktorun demesine gore
harbi varmı 4 kilo doğuran
Annem kardesimi 6 kilo normal dogmla dogrmstu cnm
3.900 dogdu kizm
Benim 3 hamileliğim cnm 1 incisini 4 kg doğdu 2 cisi 4 100 grm doğdu buda bakalım ne kadar olacak bu arada normal doğum oldu
Benim annemin bi arkadaşı vardı tecrübeli ebeydi ilk kızımda muayene etmişti karnımı ve aynısını demişti bana iri bi bebek dedi 4 kilo doğar dedi kızım 3.5 doğdu ama kilodan kasıt ebe bana şunu demişti aslında bebeklerin olması gereken kilolar 3-3.5 muş ama artık genelde bebekler beslenme ve kötü alışkanlıklar vs. Sebebiyle biraz daha zayıf doğduğu için bize bu kilolar iri bebek gibi geliyor fakat bunlar aslında olmas gereken kilolar demişti sağlıklı olsunlar da tabi biraz tombik bebek olması sizin işinizi kolaylaştırır daha kolay bakarsınız ve tutarsınız :)
Ben canim oglum 4 kilo dogdu kizim 3 kilo 300 normal yaptim ikisinide
Beni annem normal dogumla 4.900 dogurmus kardesimde 4.500 sezeryan olmus onda :) esimde 4.500 o da normal bakalim benim bebis nasil olcak :)
Ben kızımı 3.700 kiloyla normal doğurmuştum :) ikinciye hamileyim inşallah norml olur yine ❤
26 yıl önce kaynanam doğurmuş valla eşimi 4 u bile gecikmiş :)
1,490,869 soru
24,364,618 cevap
347,415 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın